фото ветеранівШановні ветерани війни, учасники антитерористичної операції, дорогі земляки!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня пам’яті і примирення та Великої Перемоги над нацизмом у Європі!

Вшановуючи ветеранів війни, безумовно, усвідомлюєш, що без їхнього подвигу не було б ні сучасної Європи, ні нашої України.

Подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські воїни, які ціною власного життя захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах. Завойована старшим поколінням Перемога сьогодні надихає на нові звершення, зміцнює дух, допомагає долати труднощі та йти вперед.

Дорогі ветерани, захисники Вітчизни, висловлюю вам слова глибокої вдячності за патріотизм, героїзм і мужність, виявлені у грізні часи.

Здоров’я вам, благополуччя, родинного тепла і довгих мирних років життя у квітучій Україні!

З повагою Олександр Чорноіваненко

  * * *

Шановні воїни-визволителі, учасники Другої світової війни, дорогі земляки!

Щиро вітаю вас із Днем пам’яті та примирення, з Днем Перемоги!

Цей день – символ гордості за тих, хто відстояв свободу нашої Батьківщини.

Ми високо цінуємо і шануємо наших героїв, які дали гідний приклад народу України, з вірою у перемогу і незалежність нашої країни, стати на захист своєї Вітчизни в період агресії.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, які із зброєю в руках захищали і захищають свободу та незалежність нашої країни.

Нехай світло Великої Перемоги додає нам усім сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідного краю, а червоні маки пам’яті ніколи не покидають наших сердець.

З глибокою повагою народний депутат Анатолій Кузьменко

* * *

фото з архівуДорогі ветерани! Шановні земляки!

Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогу ціну заплатив український народ у найстрашнішій за всю світову історію війні – II світовій. Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами. Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.

9 Травня назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім’я перемоги над фашизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків.

З березня 2014 року наша країна знаходиться в стані неоголошеної війни. Багато страждань випало на долю нашого народу за цей час, та він проявив свій незламний дух.

Сьогодні на Сході України точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Весь народ нашої держави об’єднався нині проти російського агресора.

На полі битви - захисники, мужні, сміливі, хоробрі. Не шкодуючи власного життя, захищають неньку Україну. Поряд з ними  лікарі, які повертають поранених в АТО до життя, волонтери, на плечах яких тримається наша армія та весь український народ – Перемога буде за нами! Україна незалежна і суверенна держава! Честь і слава героям!

Зі світлим та величним святом вас, дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови! Щиро дякуємо вам за ту самопожертву, на яку ви пішли заради майбутніх поколінь!

Бажаю вам міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай не болять ваші рани, хай здоровими і щасливими ростуть ваші онуки, хай у ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком! Хай мир запанує на Україні.

Зі святом Вас!

Сергій Завалій, голова районної державної адміністрації.

 * * *

ветеран війни з онукомШановні жителі Петрівщини, дорогі ветерани!

Від щирого серця вітаємо вас зі святом Великої Перемоги!

Вклоняємося Вічному вогню,

Вклоняємось доземно всім солдатам,

Що міряли дороги крізь війну,

Щоб нам сьогодні мріяти й кохати.

Миру усім вам, міцного здоров’я і благополуччя!        

Дирекція і профком СВК «Агрофірма «Маріампольська».

 * * *

Дорогі ветерани, шановні співвітчизники!

Прийміть від мене особисто та від депутатів районної ради сердечні поздоровлення до свята Перемоги!

Низько вклоняємося перед воїнами, усіма людьми того героїчного покоління нашого народу, яке вистояло і перемогло у жорстокій боротьбі з фашизмом. Ціна Великої Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовний біль та горе учасників воєнних подій.

День Перемоги… Світле і водночас скорботне свято. Сумні усмішки ветеранів, сльози на очах, оберемки квітів та Вічний вогонь – так щороку зустрічає нас урочистий ранок 9 травня. Відзначення цього свята є державним визнанням та вшануванням подвигу українського народу, його неоціненого внеску в перемогу антигітлерівської коаліції в Другій світовій війні, висловлення поваги всім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів. Це – свято людей сильних духом і з чистою совістю, котрі не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом.

Мільйони українців, у тому числі багато ветеранів Петрівського району, пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятувавши нашу країну від нацизму. Ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість, і вшановуємо всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим нащадкам.

«Там, де пролилась людська кров - зацвітають маки», - йдеться у народних піснях… Нехай же на українській землі квіти цвітуть лише під мирним небом і особливо сьогодні, коли неждані вороги посягають на нашу землю, на честь і гідність українського народу.

Ми – нащадки творців Великої Перемоги - повинні відстояти цілісність і незалежність нашої держави, мир і спокій для майбутніх поколінь українців! Перемога за нами!

Тамара Сакара, голова районної ради.

 * * *

жінки-ветераниШановні ветерани та жителі району!

Сьогодні в цей світлий і святий для всіх нас день звертаюся до вас, шановні жителі Петрівського району, дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови! Бо маю велике бажання від усієї душі привітати вас, ваших рідних та близьких із знаменним днем – Днем Перемоги! Цей день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Олександр Поворознюк, депутат районної ради

* * *

Дорогі ветерани!

Шановні жителі Петрівщини!

Усе більше віддаляються від нас грізні роки Великої Вітчизняної війни, однієї з найжорстокіших у світі. Але час не владний над ними – їх не стерти ні з пам’яті народної, ні з найтрагічніших сторінок світової історії.

Гірку ношу болю й страждань сповна довелося винести нашому народові. Страшною ціною дісталася нам Перемога: за роки війни Україна втратила понад сім мільйонів своїх синів та доньок.

Учасники Великої Вітчизняної війни, які виявили небачену стійкість і мужність, щоб існувала наша держава і нові покоління її громадян – і сьогодні ще є серед нас. Та, на жаль, з кожним роком їх – живих сторінок історії – залишається усе менше. І вже досить скоро настане час, коли останній солдат Великої Вітчизняної  залишить нас, а разом з ним  у спогади відійде ціле покоління. Тим більшою увагою і любов’ю ми повинні оточити наших дорогих ветеранів. Обов’язок нинішніх поколінь - бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її і зберегли прекрасною та квітучою. Щороку свято 9 Травня служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі! Щиро бажаю вам міцного здоров’я і довголіття, добра і радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!.

Олег Гіюк, голова районної організації ветеранів України.

 * * *

Свято ветеранівШановні працівники, пенсіонери та пайовики!

На нашу землю, в наші серця знову прийшло свято День Перемоги, яке принесло мир на українську землю.

Щиро вітаємо з цим світлим днем весь український народ і, насамперед, ветеранів, які мужньо здолали вогненні фронтові дороги, чесно виконавши свій військовий та громадянський обов’язок.

Ми завжди пам’ятатимемо про те, як довгі 1225 днів і ночей Україна була окупована фашистськими вандалами. Окупована, але не зломлена. Загарбана, але не поставлена на коліна.

Щиро вітаємо ветеранів Великої Вітчизняної війни та всіх громадян України зі світлим і радісним святом Перемоги над фашистськими загарбниками.

Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров’я, затишку та благополуччя.

Мирного неба вам та вашим родинам!

Віталій Волков, генеральний директор ПП «Дружба», Віктор Волков, директор ПП «Дружба»

 

* * *

Дорогі жителі Ганнівки, Володимирівки, Сергіївки та Рядового!

9 травня 1945 року людство завоювало мир. Можливість мирно співіснувати і вирішувати свої суперечки – це те надбання, яке ми цінуємо з часів Другої світової війни.

Для України ця подія має особливе значення, адже нам завжди було близьким прагнення до миру і спокою, свободи й доброту. Велика Перемога об’єднує нас і робить Україну сильнішою.

Ми щиро вітаємо всіх співвітчизників з Днем Перемоги. Нехай для людства страхіття війни більше ніколи не стануть реальністю, нехай назавжди щезне примара війни, що нависла сьогодні над нашою Україною. Ми всі повинні цінувати мир і сприймати його як найбільше благо. Усім міцного здоров’я, щастя, радості, добробуту!

Схиляємо голову перед подвигом наших батьків і дідів. Вічна пам’ять тим, хто не повернувся з фронтів Великої Вітчизняної, і слава та земний уклін живим ветеранам війни!

З повагою Ганнівська сільська рада

* * *

9-го травняШановні співвітчизники!

Від усього серця вітаємо вас з Днем Перемоги!

Це свято увійшло до наших сердець як символ героїзму і самовідданої мужності народу, що відстояв мир на землі.

Немає сім’ї, якої не торкнулася б пожежа Другої світової. Ми свято шануємо пам’ять наших земляків, що не повернулися з полів битв. Ми пам’ятаємо подвиг великих трудівників, що кували Перемогу в тилу. Ми вдячні захисникам всіх поколінь, що присвятили себе служінню Вітчизні. Вклонімося доземно солдатським вдовам, всім солдатам, що пройшли буремними фронтовими дорогами. Нехай мир і злагода завжди живуть у наших душах і серцях, нехай це світле травневе свято і наші щирі побажання додадуть нам усім нам сил і натхнення.

З повагою Зеленська сільська рада

 

* * *

Ветерани в школіДорогі друзі!

Зі світлим святом Перемоги! Цей дійсно святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу Перемогу, я схиляю голову перед священною пам’яттю загиблих.

Висловлюю свою безмежну синівську вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення та кував перемогу в тилу. Низький уклін ветеранам, солдатським вдовам, відбудовникам рідної вітчизни!

Від щирого серця бажаю всім міцного здоров’я, добра й благополуччя. Нехай якомога скоріше припиниться нинішня безглузда війна, а у ваших домівках назавжди запанують мир, спокій та достаток.

Олександр Поворознюк, генеральний директор ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

* * *

На одному із святДорогі ветерани, воїни-визволителі!

Щиро вітаємо вас із Днем Перемоги!

Це велике свято нашої держави та для кожного з нас, що єднає людей проти агресії та війни. Символізує прагнення до миру і процвітання. Важко знайти слова, якими можна передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців.

Честь і слава ветеранам Другої світової війни! Вони є прикладом для нинішнього покоління молодих воїнів, які виборюють свободу та незалежність нашої Батьківщини!

Міцного всім здоров’я, благополуччя, віри у славне майбутнє рідної України!

Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

З повагою дирекція та профком ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

* * *

Ветерани в першому рядуШановні співвітчизники!

Вітаємо вас зі святом Великої Перемоги! Бажаємо міцного здоров’я, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у ваших оселях. Пишаємося тим, що зробили для Перемоги наші земляки. З історії відомо, що майже кожна родина втратила на війні своїх синів і дочок, братів, чоловіків. Зараз не можемо перечислити усіх визволителів поіменно, але рідна земля завжди пам’ятатиме про великий подвиг українського воїна.

Нехай у ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

Малинівська сільська рада

* * *
 

Шановні ветерани!

Щиро вітаємо вас із Днем Перемоги!

Низько вклоняємося вашій мужності і вашому подвигу! Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага.

Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах Другої світової, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Подвиг ваш – безсмертний, пам’ять про вас, живих і мертвих, – нетлінна, вдячність народу – безмежна.

Зі святом вас!

Здоров’я вам, щастя людського, добра, терпіння, любові!

Дирекція ТОВ «Чечеліївське»

 * * *

Героїчний дідусьШановні односельці!

Ось вже не одне десятиліття минуло відтоді, як завершилася найкровопролитніша в історії людства війна, вогонь якої зачепив своїм смертоносним крилом майже всю земну кулю. Десятки мільйонів кращих представників багатьох народів і народностей ціною неймовірних зусиль захистили цивілізацію і прийдешні покоління від геноциду, не дали повернути колесо історії до часів рабства та інквізиторських жахів середньовіччя. А саме таку долю готував нам озброєний до зубів агресор, кований чобіт якого плюндрував нашу рідну землю, несучи горе і біль українським родинам. Та йому не під силу було здолати високий дух волелюбного народу і непохитну віру захисників Вітчизни у перемогу над ненависним ворогом.

У цей день від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття і щоб ніколи більше війна не поверталася на нашу землю.

Новостародубська сільська рада

 

* * *

Вінок для побратимівШановні ветерани!

Прийміть наші щирі вітання зі світлим і радісним святом - Днем Перемоги!

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, та трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги. Кожен із вас, шановні ветерани, як міг наближав цей великий день – на фронтах, у партизанських загонах і на військових заводах у тилу. Мільйони життів віддала Україна, аби її діти жили в мирі на вільній землі. Серед них – кращі сини і доньки рідної землі. І пам’ять про них завжди збережеться в наших серцях.

Дорогі ветерани, дозвольте низько вклонитися вам та привітати із знаменним Днем Перемоги. Нехай міцнішає з роками ваше здоров’я та завжди будуть поруч святковий настрій, добробут і родинна злагода. Нехай у ваших родинах панують злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

Зі святом, дорогі ветерани!

З повагою Чечеліївська сільська рада

 * * *

Шановні жителі сіл Червонокостянтинівка, Краснопілля, Новопетрівка та Баштине!

Від усього серця вітаємо вас з річницею Перемоги!

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку зазнало людство.

Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь Другої світової  із Днем Перемоги, бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя.

Червонокостянтинівська сільська рада

 * * *

Шановні трудівники та ветерани Петрівського, Олександро-Марївки, Зеленого Гаю та Ланів!

Вітаємо вас зі Святом Перемоги. Це свято для нас усіх пов’язане з весною, народженням та розквітом нового життя.

Честь і слава ветеранам Другої світової війни! Вони є прикладом для нинішнього покоління молодих воїнів, які виборюють свободу та незалежність нашої Батьківщини!

Міцного всім здоров’я, благополуччя, віри у славне майбутнє рідної України.

Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Саме вам завдячуємо свободою та мирним небом, тим, що сьогодні можемо ростити дітей, обробляти лани, посміхатися сонцю. Здоров’я вам та злагоди, добра і благополуччя.

З повагою Петрівська сільська рада

* * *

Шановні співвітчизники!

Щиро вітаємо зі світлим і радісним святом Перемоги над фашистськими загарбниками! Багато років минуло від незабутого Травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу. Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи свого власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Ми у вічному боргу перед вами за обірвану війною юність, за зразки мужності, сили духу, самопожертву, які солдати виявили в боях за рідну землю. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров’я, затишку та благополуччя. Мирного неба вам та вашим родинам!

Дирекція та профком ТОВ «Малинівське»

 * * *

Дорогі друзі!

З днем Перемоги вас! Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв нашу вітчизну, виявив нездоланну мужність та незламність духу. І сьогодні така мужність, життєва мудрість, ставлення до громадянського обов’язку – це гідний  приклад для наслідування.

Обов’язок нащадків – бути гідними вашого подвигу, усіма силами боронити Батьківщину, стверджуючи мир на землі.

Нехай злагода, гармонія та мир живуть у кожній оселі на українській землі! Нехай земля радує щедрим колосом, мирне небо – сонячними погожими днями та рясними дощами, а всі будуть радісні і щасливі!

Анатолій Дорофеєв, генеральний директор ТОВ «Агродар ЛТД»

* * *

Шановні колеги!

Ціна великої Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовне горе та біль. Схилимо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя за світле майбутнє, відійшовши у вічність. Вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги!

Бажаємо вам, дорогі колеги, та вашим родинам здоров’я, щастя, достатку, а також упевненості та віри у велике, світле майбутнє нашої країни!

Григорій Москалець, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА

Людмила Горбанець, голова районної профспілкової організації працівників освіти

* * *

Дорогі ветерани, герої – переможці!

Вітаємо всіх із Днем перемоги!

Цей день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів. Для нас – нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істинною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Міцного всім здоров’я, лише радісних мирних буднів та щасливого майбутнього.

Дирекція та профком ТОВ «Маяк»

 * * *

Шановні співвітчизники!

Щиросердно вітаємо вас із Днем Перемоги – священним святом народної мужності.

Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага.

Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах Другої світової, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Подвиг ваш – безсмертний, пам’ять про вас, живих і мертвих, – нетлінна, вдячність народу – безмежна.

Зі святом Вас!

Дирекція та профком ПСП «Водянське»

 * * *

Дорогі ветерани, герої – переможці!

З Днем Перемоги!

Ось вже не одне десятиліття минуло відтоді, як завершилася найкровопролитніша в історії людства війна, вогонь якої зачепив своїм смертоносним крилом майже всю земну кулю. Десятки мільйонів кращих представників багатьох народів і народностей ціною неймовірних зусиль захистили цивілізацію і прийдешні покоління від геноциду, не дали повернути колесо історії до часів рабства та інквізиторських жахів середньовіччя. А саме таку долю готував нам озброєний до зубів агресор, кований чобіт якого плюндрував нашу рідну землю, несучи горе і біль українським родинам.

У цей день від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, і щоб ніколи війна не поверталася на нашу землю.

З повагою Катерина Галуган, депутат районної ради.

* * *

Шановні воїни-визволителі!

У травні 1945 року завершилася одна з найкровопролитніших воєн в історії людства. Ціна перемоги виявилася занадто дорогою. Слава героїв-учасників бойових дій, тих, хто поклав голови у боях, хто дійшов до Берліна, не меркне у пам’яті нащадків. Кожного року цього травневого дня ми віддаємо данину шани та поваги людям, завдяки героїзму та мужності яких нині живемо та працюємо.

Не забуваємо й про подвиги тих, хто здобував перемогу в тилу та відбудовував з попелу та руїн народне господарство. Пам’ять про їх самовіддану працю зберігають нові покоління українців.

Дорогі ветерани, дозвольте низько вклонитися вам та привітати зі знаменним Днем Перемоги. Нехай міцнішає з роками ваше здоров’я та завжди будуть поруч святковий настрій, добробут і родинна злагода.

Дирекція ТОВ «Верес»

* * *

Дорогі ветерани, герої – переможці!

Вітаємо всіх із Днем Перемоги!

Ви, подолавши вогняні рубежі війни, достойно примножили свої бойові звитяги самовідданою працею, ваші мудрі поради, підкріплені життєвим досвідом, сила і стійкість духу, мужність і відданість рідній землі завжди були і залишаються надійним орієнтиром для молодого покоління, яке зараз розбудовує незалежну державу. Ваш приклад надихає нас на нові звершення в ім’я розквіту України.

Від усього серця вітаємо вас, дорогі наші ветерани, зі святом Перемоги і бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя і тепла сердець рідних вам людей.

Хай завжди над Україною буде мирне небо!

Йосипівська сільська рада

* * *

Шановні жителі району!

Вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги! 

Цими травневими днями давайте вшануємо воїнів-визволителів, які живуть поруч із нами, та, за народним звичаєм, гідно пом’янемо загиблих і тих ветеранів, що вже назавжди відійшли від нас.

Бажаємо вам, та вашим родинам здоров’я, щастя, достатку, а також упевненості та віри у велике світле майбутнє нашої країни!

Адміністрація ПСП «Зарічне»

* * *

Дорогі колеги, ветерани й учасники війни!

Прийміть наші щирі вітання зі світлим і радісним святом — Днем Перемоги! Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.

Напередодні цього світлого дня бажаємо вам, дорогі наші ветерани, великого щастя, здоров’я, оптимізму та активного довголіття! Нехай у ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком! Зі святом, дорогі ветерани!

Володимир Малюта, начальник Петрівського РС УДНС України у Кіровоградській області, підполковник служби цивільного захисту

 

 

При підготовці фотоколажу до рубрики привітань використані світлини з зображеннями воїнів-визволителів, наших земляків, більшість з яких, на жаль, залишилися уже лише в нашій пам’яті. Проте відчуття щирої вдячності їм за їх подвиг збережеться в наших серцях назавжди!

Фото з архіву Сергія Андрусенка.