З метою продовження дії довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, управління соціального захисту населення Петрівської районної державної адміністрації звертається до громадян, які отримали статус внутрішньо переміщеної особи, із закликом звернутися до управління з метою її продовження. Термін дії довідки спливає через 6 місяців після дня видачі.

Одночасно повідомляємо, що вступила в дію постанова Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 року № 212 «Про внесення змін до Порядку надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг», згідно якої грошова допомога призначається на наступний шестимісячний строк уповноваженому представнику сім’ї згідно поданої заяви, в якій повідомляє про відсутність змін, що впливають на призначення грошової допомоги, а також пред’являє довідки всіх членів сім’ї про взяття на облік осіб, які переміщуються, строк дії яких продовжено на наступний період. Особам працездатного віку, які не працевлаштувалися, допомога на наступний період не призначається.

З огляду на вищевикладене, просимо своєчасно звертатися за подовженням терміну дії довідок та поданням заяви на виплату допомоги.

Під час звернення при собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код та свідоцтва про народження дітей.

За більш детальною інформацією звертайтеся за адресою: смт. Петрове, вул Ілліча,32, телефон гарячої лінії 96333.

Управління соціального захисту населення Петрівської районної державної адміністрації