«…Ти ніколи не зможеш перемогти іншого, якщо ти не знаєш, як перемогти себе…»

«Сила духу важливіша від майстерності техніки»

Стало доброю традицією в квітні місяці проводити змагання серед новачків з військово-спортивного багатоборства. Ці змагання стали перевірочним екзаменом для спортсменів, котрі вперше вийшли на татамі. Не став винятком і ювілейний рік олександрійського клубу «Захист». 16 квітня в місцевій ДЮСШ №2 відбувся відкритий чемпіонат з військово-спортивного багатоборства серед новачків. У цих змаганнях взяли участь команди з міст Кіровограда, Знам’янка та Олександрійського спортивного клубу «Слов’янський ринг». Господарями змагань виступили спортсмени клубу «Захист». Дебютували в цих змаганнях і наші земляки-спортсмени з смт. Балахівки. Загальна кількість учасників – 124 багатоборці. У змаганнях взяли участь як наймолодші, так і дорослі спортсмени.

Тепла підтримка батьків та товаришів, а також бойовий дух допомогли юним спортсменам показати всі свої можливості, які вони здобули на тренуваннях, та досягти максимальних результатів. Для учасників змагань цей день став стартом, стимулом та натхненням для подальших перемог на наступних змаганнях та над самим собою.

Згідно з підсумами змагань спортсмени збірної Балахівки зайняли наступні місця:

3 місце – Денис Черной, Анатолій Буртовий, Євген Шевченко та Олександра Кудряшова.

2 місце – Володимир Шевчук, Микола Безверхий, Сергій Мєткий, Владислав Шейка та Сергій Шам.

1 місце – Сергій Береговий, Олег Яременко та Ігор Гончаров.

Тренерський склад збірної області впевнений, що росте гідна зміна і найближчим часом обласна команда з військово-спортивного багатоборства поповниться новими перспективними спортсменами. Тож побажаймо їм подальших перемог, міцного здоров’я та сили духу!

Висловлюємо подяку тренеру збірної Балахівки Іллі Юрійовичу Стовбі за натхнену працю та віру в наших юних спортсменів, які за такий короткий час (два місяці) досягли певних висот.

Окрему подяку висловлюємо відділу освіти райдержадміністрації та генеральному директору ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська» Олександру Григоровичу Поворознюку за матеріальну підтримку спорту та організацію роботи секції.

Також щиро вдячні директору Балахівської школи соціальної реабілітації за допомогу в поповненні спортивного інвентаря для наших спортсменів.

На жаль, не всі підприємці повірили в наші сили та відреагували на наше прохання про допомогу, але спільними зусиллями ми доб’ємося більшого!

Олександр Коваленко, Балахівський селищний голова.