Ганнівська сільська рада. Член виконкому сільради Г.Гордієнко організувала громаду Сергіївки на суботник, під час якого впорядкували територію кладовища, дитячого майданчика та прилеглу до сільського клубу.
Пройшли суботники також у Володимирівці, в яких взяли участь працівники місцевої школи, ДНЗ «Малятко», члени громади села.

***

Триває робота щодо освітлення населених пунктів. Днями підписано договір з Петрівським РЕМ щодо оплати робіт та підключення освітлення на вулицях Конончука та Гагаріна у Володимирівці, де вже проведено монтаж світлоточок.

Водяне. Під час суботників по впорядкуванню територій населених пунктів, які в даний час проходять скрізь, члени громади власноручно виготовили лавочки, матеріали для яких придбала сільська рада, і встановили їх на Братському кладовищі, в центрі села біля ФАПу, НВК, СБК, приміщення сільської ради, на зупинках.
Крім того, столи і лавочки виготовлені і встановлені на громадських кладовищах Водяного та Маловодяного.

Зелене. В ДНЗ за кошти місцевого бюджету встановлено протипожежну сигналізацію.

***

За кошти місцевого бюджету проведено грейдерування та підсипку щебенем вулиць Миру, Чкалова, Шкільної та Дружби.

Іскрівка. Під час суботників, які проходили, практично щодня, впродовж минулого тижня проведено благоустрій території населених пунктів, зокрема парку. Облаштовано квітники, висаджено близько 500 одиниць квітів та 25 саджанців сосни, встановлені бордюри, завезений чорнозем та пісок, вивезено більше 15 причіпів сміття.
Активно допомагають громаді підприємці В.Деркач (СФГ «СВС»), Ю.Тороп (СФГ «Катрич»), В.Галяс («Віза-Агро»).