здійснюється процедура реєстраціїНародження дитини – то важлива і радісна подія, як для родини, так і для всього суспільства. Разом з тим - це і велика відповідальність, адже тепер саме від дорослих залежатиме, в яких умовах житиме і яке виховання отримає ця маленька особистість, яким громадянином вона стане в майбутньому, яку користь принесе своїй державі. Саме в сім’ї дитина отримує основи виховання, тож завдання батьків - виростити чесну і добропорядну людину, котра буде з повагою ставитися до ближніх та любити як свою маленьку Батьківщину, так і всю нашу рідну Україну.

У цьому році вперше безпосередньо в пологовому відділенні Петрівської центральної районної лікарні, з метою створення сприятливих умов для спрощення доступу громадян до адміністративних послуг, запроваджено проведення державної реєстрації народження дитини та видачу свідоцтва про народження. Першим тут було урочисто вручено свідоцтво про народження доньки Анни у родині Жиритієвих.

На реєстрації новонародженої, яку проводила начальник відділу ДРАЦС Петрівського районного управління юстиції Марія Онищенко, були присутні голова Петрівської РДА Сергій Завалій, голова районної ради Тамара Сакара, заступник голови РДА Тетяна Панета, начальник Петрівського управління юстиції Володимир Михно, спеціаліст відділу ДРАЦС Лілія Бизова та рідні сім’ї Жиритієвих. Вони бажали дитині міцного здоров’я та щасливої долі, а батькам - отримувати побільше радісних емоцій від перших кроків і перших слів донечки, радості від її успіхів, а добрі почуття та взаєморозуміння щоб супроводжували їх упродовж усього їхнього життя. Керівники району вручили подружжю квіти та подарунки.

Сергій АНДРУСЕНКО.

родину Жиритієвих вітають Сергій Завалій та Тамара Сакара

На знімках: здійснюється процедура реєстрації; родину Жиритієвих вітають Сергій Завалій та Тамара Сакара.