Бідний той, хто не має терпіння. Він (вона) хитається вітром, не переносить образи, нестерпний при навчанні, малодушний в справах, перебиває при спілкуванні, повільний у відповідях, схильний до сварок, дуже лінивий у віруванні…

Терпимість завжди і скрізь є необхідною і потрібною, особливо для реалізації людини. Без неї тяжко зробити навіть крок на шляху до самореалізації. До неї необхідно звикати і привчатись з самого раннього дитинства. Спочатку до тілесної, а потім і до душевної. Тоді буде легше стати працездатним членом суспільства, хорошою господинею, хорошою приятелькою, хорошою громадянкою і християнкою.

Самореалізація жінки напряму залежить від динаміки розвитку сили розуму. Ви бажаєте скинути вагу тіла? Зменшити хвилювання? Перемогти болячки? Покращити своє загальне самопочуття? Вперед! Боріться за розвиток сили розуму в будь-якому віці через терпимість.

Сила розуму – це могутня сила всередині нас, яка дозволяє ближче торкнутись до власної інтуіції, внутрішнього голосу, сили творчого і розумового бачення, внутрішнього знання та дійсно свого «Я».

Ми повинні відкрити для себе цю інтуїтивну сферу, яка при володінні і вірному використанні може допомогти нам ефективно працювати як у бізнесі, так і в інших галузях. Інтуїтивна функція людини напряму пов’язана з роботою правої півкулі мозку, яка використовує візуальний метод сприйняття інформації, в той час, як ліва півкуля використовує логічний метод мислення. Візуальний метод повязаний з творчістю, почуттями, мріями, символами, образами бачення, а слуховий метод, навпаки, повязується з математикою, письмом, мовами, аналізом. Розвиток цих здібностей дуже важливий, оскільки він звільнює і розвиває внутрішні сили в нас та володіє могутньою силою для того, щоб використати всі переваги, які включають: розслаблення і подолання стресів; збільшення енергії і подолання втоми; почуття віри в себе і особистої гідності; постановка цілей та їх досягнення; удосконалення майстерності та збільшення творчої енергії; здібності розуміти людей для покращення взаємин; розвиток індивідуальності й бажаного іміджу; вирішення проблем і прийняття рішень; покращення свого здоров’я і позбавлення поганих звичок.

Внутрішня сила допоможе нам знайти вигоду в цих сферах, оскільки вона діє чотирма основними методами: візуальним, слуховим та їх комбінаціями, почуттями, знаннями.

Всі ми маємо здібності в усіх чотирьох сферах, можемо і повинні розвивати наші сили в кожній із них шляхом кропіткої праці над ними.

Тож поздоровляю всіх жінок моєї рідної Петрівщини з Міжнародним Днем 8 Березня. В повсякчасній мрії про мир, бажаю вам Віри в себе, Надії на наше краще майбутнє і безмежної Любові.

Віра Смєлова, Заслужений тренер України, директор ДЮСШ «Олімп»