Розпочався березень, перший місяць весни. Правда, це за календарем. А сама красуня-весна може примчати на своїм скакуні просто зненацька. Вже проспівала свою пісню пташка-провісниця: «Кидай сани – бери віз». Тож час збиратися тобі, хліборобе, на битву за врожай. Я впевнена, що механізатори «Агрофірми «П’ятихатська» заздалегідь підготували своїх сталевих коней до роботи. Тож тільки-но земля відпарує сивим туманом, так і вирушать наші лицарі полів міряти землю не кілометрами, а гектарами. Така у них робота. Для них це так звично, так повсякденно. Вони навіть не усвідомлюють, що роблять найголовнішу роботу з усіх робіт на світі.

Повірте, хлопці, немає рівних вам, бо ви ті, хто «землю обертає». І ніякі «круті тачки» не зрівняються за важливістю з вашими степовими кораблями.

Від імені громади села ми щиро вітаємо вас з початком весняно-польових робіт. Бажаємо вам здоров’я богатирського, сонячних погожих днів, своєчасного рясного дощику, добірного врожаю. Нехай щоранку вас зустрічає жайворонок піснею у небі, нехай стеляться квіти вам до ніг.

А ще:

Нехай не старять вас роки,

Хай кохають вас жінки,

Хай ростуть ваші родини,

Лиш від грошей гнуться спини.

Техніка хай не підводить,

І здоров’я не зашкодить

Врожаї рясні збирати,

«П’ятихатську» звеличати.

Нехай вас Бог береже і благословляє у вашій благородній справі.

Від імені громади Лідія Зуєнко, ветеран освіти, с. Ганнівка.