з приходом весни уже з’явилися неприємні «сюрпризи»Не так давно, якихось три чи чотири місяці тому, в Петровому відбувся помпезний захід з нагоди урочистого відкриття скверу ветеранів. Роботи по впорядкуванню території, прилеглої до офісу районної організації ветеранів України, велися інтенсивно і тривали кілька місяців, на що були витрачені чималі кошти, надані в рамках виграного гранту компанією «Метінвест».

Впорядкування названої території не було самоціллю, бо, як нам відомо, існують плани проведення тут різноманітних масових заходів для ветеранів і пенсіонерів.

Але з приходом весни уже з’явилися неприємні «сюрпризи» - стінка понад пішохідним тротуаром (якщо це, звичайно, можна назвати тротуаром), облупилася, від неї щодня відпадають чималі шматки штукатурки.

Тож виникає запитання – чи хтось контролював якість робіт та витрачання будівельних матеріалів? А якщо через рік-два вся територія скверу стане схожою на згадану стінку?

Можливо, варто халтурників змусити тепер власним коштом переробляти свій брак? Адже, якщо так ставитимемося до виконання своєї роботи, то ніяких грошей  не вистачить, аби надати нашим населеним пунктам хоча б більш-менш привабливого вигляду. Та чи знайдуться в когось дієві важелі впливу на згадану ситуацію? Як мовиться - поживемо-побачимо.

Анатолій РЯБОКОНЬ.