Минулий місяць був багатим на ювілеї: 2 лютого 1926 року народилася Марія Іванівна Красноштан, яка проживає в Петровому, 13 лютого 1926 року – Марфа Савелівна Селезньова з Нового Стародуба, 18 лютого 1926 року – Катерина Григорівна Антоненко, яка також проживає в Новому Стародубі, а 22 лютого 1926 року – Марія Дмитрівна Бондаренко з Чечеліївки.

Всі ці жінки прожили непросте життя, пам’ятають лихоліття війни і голодоморів, складні роки відбудови народного господарства країни після війни. Вони невтомно працювали, дбали про свої сім’ї, виховували дітей.

Від щирого серця вітаємо ювілярок з 90-літтям від дня народження, бажаємо найголовнішого – здоров’я, а також любові і затишку в колі сім’ї, добробуту, усього най-кращого.

С.Завалій – голова райдержадміністрації, Т.Сакара – голова районної ради, В.Сибіра – начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, С.Тилик – Петрівський селищний голова, В.Заїка – Новостародубський сільський голова, С.Дяченко – Чечеліївський сільський голова