торт до святаЦей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без Вас, дорогі жінки, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами,спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.

Дякую Вам за красу та розум, за мудрість та терпіння, за виняткове вміння йти по життю поруч з чоловіками та порівну ділити і радість, і горе.

Нехай весна живе у Ваших серцях щодня, за будь-якої погоди та за будь-якого настрою. А настрій нехай Вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить Вас і кого любите Ви.

Хай щасливою буде жіноча доля кожної з Вас. Щастя Вам, здоров’я, мрій, любові, миру і надії, родинної злагоди та затишку. Спокою та добробуту Вашим оселям.

Зі святом Весни!

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

 * * *

 

Дорогі жінки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня!

Жінка є берегинею роду, миру, злагоди і гармонії на рідній землі, усе найсвітліше, що є у нашому житті, пов’язане з Жінкою.

Сьогодні Ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток всієї країни.

Велика вдячність Вам за Вашу працю, материнську ласку і мудрість, ніжність і добре слово.

Бажаю міцного здоров’я, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у Вашому домі завжди панує мир і спокій, добробут і затишок, а Ваші серця зігріває тепло і повага рідних та близьких людей.

З повагою народний депутат Анатолій Кузьменко

 

 * * *

Незрівнянних, неповторних берегинь, найчарівніших жінок – зі святом 8 Березня!

Шановні колеги жіночої статі!

Бувайте здорові, бувайте багаті!

Мужчини несуть вам і квіти, й серця –

Не тільки у свято - щодня, без кінця.

Вам щиро бажаєм здоров’я міцного,

Надії на краще й підтримки від Бога.

Хай успіхи вас у житті не минають

І усмішки в ваших очах розквітають.

Адміністрація, профком Петрівської ЦРЛ.

* * *

Жінка в пожежно-рятувальній частині

Ми її любимо і поважаємо

У нашому селищі міського типу проживає чарівна жінка – Людмила Іванівна Снігур. Вона працює головним бухгалтером в пожежно - рятувальній частині більше 8 років. Колеги і односельці знають її як привітну і добру людину.

Народилася Людмила Іванівна в Кривому Різі, але життя так склалося, що з далекого ще 1982 року вона мешкає в Петровому, а з 2008 року працює головним бухгалтером в службі порятунку. Саме від її досвіду і професіоналізму залежить матеріальне забезпечення рятувальників району. В колективі її поважають за чесність, ввічливість, добросовісне ставлення до посадових обов’язків. А ще Людмила Іванівна завжди готова прийти на допомогу колегам, розрадити добрим словом і порадою.

У подружньому житті наша колега теж щаслива. Вона має чоловіка, двох синів та дві онуки.

Окрім родини, безмежну радість Людмилі Іванівні дарують квіти та всілякі декоративні представники тваринного світу. Саме ця слабкість і підштовхнула Людмилу Іванівну разом з чоловіком декілька років тому змінити квартиру на власний будинок. З того часу лягають спати після обіймів з улюбленою таксою, а прокидаються під спів китайського кохінхіна. І тепер з уст Людмили Іванівни можна почути слова Германа Гессе «Тварини більш справжні, ніж люди. Вони не хочуть тобі лестити, не хочуть справляти на тебе якесь враження. Нічого показного. Які вони є, такі і є, як каміння і квіти або як зірки на небі». Важко щось заперечити цим словам. Успіху Вам, домашнього благополуччя та наснаги ще на багато-багато років.

Андрій Бочаров, провідний інспектор Петрівського РС У ДСНС у Кіровоградській області

 * * *

Дорогі наші жінки!

З появою перших теплих сонячних променів і перших весняних квітів ми відзначаємо весняне свято - жіночий день 8 Березня. Адже пробудження природи нерозривно пов’язане з образом Жінки, висока місія якої призначена їй долею - ростити дітей, оточувати турботою, нести у світ життя, любов і красу.

Мудреці кажуть: «Царство жінки - це царство ніжності, тонкості і терпіння». І завдання чоловіка не зруйнувати його, а захистити від усіх життєвих негараздів.

В найважливіших сферах життя району працює значна кількість жінок.

Це - вчителі, медики, працівники культури, торгівлі, поштового зв’язку, промислових і сільськогосподарських підприємств, багатьох інших професій. Вони працюють чесно, з високим почуттям обов’язку і відповідальності.

Ми, чоловіки, не можемо уявити своє життя без жінок, здатних розділити труднощі, втішити добрим словом і дати пораду. В цей день, ми хочемо одного: щоб кожна з вас відчула безмірну вдячність за любов, теплоту, розуміння і підтримку.

Від імені районної державної адміністрації і себе особисто вітаю всіх жінок Петрівщини з цим чудовим святом.

Нехай збудуться всі ваші надії, плани і мрії. Нехай ваша щоденна праця окупиться щасливою долею ваших дітей, онуків та близьких.

Щастя вам, здоров’я і добра, родинної злагоди та затишку, відданості близьких і найдорожчих вам людей!

Хай завжди на ваших обличчях сяють щасливі усмішки. Удачі вам у всьому і завжди!

Сергій Завалій, голова районної державної адміністрації.

 * * *

Шановні, найчарівніші любі жінки!

Щиро вітаю вас зі святом весни, любові та краси - жіночим днем 8 Березня!

Це свято є символом усього найкращого, що є у нас в житті - сердечності, доброти, кохання, радості і тепла.

Жінки беруть активну участь у всіх сферах життя, вносять неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого району і всієї країни.

Завдяки вашій працьовитості та енергії наш район з кожним роком стає все гарнішим та затишнішим.

Проте, у першу чергу, світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом домашнього вогнища та сімейного благополуччя. Адже всю свою енергію і тепло ви віддаєте, насамперед, сім’ї, виховуєте дітей і онуків, дбаєте про добробут не тільки своєї оселі, а й всього суспільства в цілому.

Тож нехай у кожному жіночому серці завжди палає вогник любові, надії і приязні до людей, а в кожній родині буде міцне здоров’я, тепло, затишок та радість.

Від щирого серця бажаю вам поваги від колег, добра від людей, радості від дітей та щирого кохання, міцного здоров’я і родинного добробуту.

Нехай кожна з Вас щодня відчуває себе єдиною і неповторною, а здійснення Ваших мрій і бажань буде високою метою для всіх справжніх чоловіків!

Тамара Сакара, голова районної ради.

 * * *

У день березневого свята вітаю милих, ніжних, красивих жінок Петрівщини з Міжнародним жіночим днем!

Прийміть найкращі сердечні вітання з чудовим весняним святом – Днем 8 Березня!

Зичу вам, дорогі, здійснення найзаповітніших мрій, земного жіночого щастя, міцного здоров’я, благополуччя і достатку.

Хай веселою посмішкою починається кожен ваш день, хай щастям сяють ваші очі, кохання та радість завжди наповнюють ваше життя. Нехай ніколи не полишає вас радість родинного тепла, а злагода, мир та добробут панують у ваших оселях.

Олександр Поворознюк, депутат районної ради

 * * *

Дорогі, любі жіночки!

Прийміть щирі вітання з прекрасним жіночім святом Весни!

Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує вам міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Нехай ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця радістю і любов’ю, будуть запорукою миру та злагоди, здійснення кращих мрій і сподівань, а ваша праця йде на користь справі, дає наснагу, для здійснення всіх ваших задумів. Щасливої вам жіночої долі, надійного чоловічого крила, квітів – ніжних і духмяних.

Олег Гіюк, голова районної організації ветеранів України.

 * * *

Любі наші!

Щиро вітаємо вас з Міжнародним днем Жінок!

Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса. Адже ви перетворюєте його на чарівну перлину, яку ми кладемо і довічно кластимемо до ваших ніг.

У цей святковий день бажаємо всім жінкам міцного здоров’я, довічного щастя, шаленого кохання та постійного добробуту. І нехай виконуються найзаповітніші мрії, адже бажання кожної жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося.

Колектив редакції.