Іскрівка. Депутати Іскрівської сільської ради на одному з останніх сесійних засідань підтримали рішення про виділення субвенції у розмірі 24 тис.гривень для забезпечення безоплатного харчування школярів початкових класів та дітей пільгових категорій населення.

***

У поточному 2016 році в Іскрівці передбачається суттєво розширити мережу вулиць, де буде здійснено вуличне освітлення. Для цього вже замовили виготовлення технічної документації на реалізацію цього проекту одразу від трьох трансформаторних підстанцій.

 

Балахівка. З 17.02.2016 тут почала діяти секція військово-патріотичного виховання «Клуб Захист». Тренер Ілля Юрійович Стовба вже набрав 2 групи вихованців. Слухачі навчаються основам бойових мистецтв. Незабаром також розпочнуться заняття з кульової стрільби, стрибки з парашутом (на базі обладнання колишнього Олександрійського ДТСААФ), тактико-технічної підготовки. Селищна рада висловлює щиру вдячність відділу освіти райдержадміністрації та генеральному директору ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська» Олександру Поворознюку, які взяли на себе витрати по організації роботи секції та оплаті праці тренера.

 

Водяне. На засіданні сесії сільської ради депутати затвердили рішення про виділення субвенції у розмірі 9 тис. 200 грн. для потреб місцевого ФАПу, зокрема – 5 тис. гривень на придбання холодильника, 3 тис. гривень – на здійснення поточного ремонту приміщення та 1 тис. 200 гривень – на придбання туберкуліну.

***

Також рішенням сесії затверджено матеріальну допомогу у розмірі по 300 гривень кожному, воїнам-афганцям, що проживають на території сільської ради, з нагоди Дня виведення радянських військ з Демократичної республіки Афганістан.

***

Завершується підготовка до урочистостей та святкового концерту з нагоди 8 Березня. Передбачається, що учасниць святкового дійства з Маловодяного до місця святкування буде доставлено заздалегідь замовленим транспортом.