Наталією Калініною було проведено бесіду на тему «Акт злуки УНР і ЗУНР»22 січня 2016 року в Петрівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградський області відзначили 97-му річницю ухвалення Універсалу Директорії про Злуку Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки в єдину державу. Ця подія увійшла в історію як День Соборності України, що уособлює віковічні прагнення нашого народу до об’єднаності, цілісності та неподільності

Цього дня для персоналу Петрівської виправної колонії відділом по роботі з персоналом на розширеній нараді було доведено Указ Президента України № 731 від 30.12.2015 року «Про відзначення у 2016 році Дня Соборності України» та з метою виховання у персоналу почуття патріотизму гордості за свою державу організовано перегляд відеофільму «День Соборності України».

З цієї нагоди для засуджених, які відбувають покарання у Петрівській виправній колонії, відбулася низка заходів. Так на відділеннях соціально-психологічних служб організували тематичну книжкову виставку «Величний день злуки».

У кімнаті виховної роботи старшим інспектором із виховної та психологічної роботи, лейтенантом внутрішньої служби Наталією Калініною було проведено бесіду на тему «Акт злуки УНР і ЗУНР» та продемонстровано відеофільм «День Соборності України». Під час заходу засуджені прийняли активну участь в обговоренні теми «Соборність України: історія та сучасність» та обмінялися думками з приводу того, яку ж роль відіграв акт злуки УНР і ЗУНР в історії України.

Катерина Ляшевич, Петрівська виправна колонія УДПтС України в Кіровоградській області (№49).

фото на згадку