Луганка. Днями луганська громада тепло вітала з 90-річним ювілеєм ветеранів-односельчан Василя Плюкала та Миколу Юзіка. Сільською радою з нагоди визначної дати ювілярам було надано матеріальну допомогу.

Ганнівка. Населений пункт Сергіївка, що в Ганнівській сільській раді, став одним із перших у районі, де повністю здійснено вуличне освітлення. Незабаром засяють лампочки і по вулицях Юрія Гагаріна та Станіслава Конончука у Володимирівці, де вже виконуються монтажні роботи. Виготовлена також технічна документація по вуличному освітленню сіл Рядове та Ганнівка.

Новий Стародуб. Місцевий дитячий садочок «Дзвіночок» оновився великовмісним холодильником. На це з місцевого бюджету було витрачено 13 тисяч гривень. Найближнім часом таким же устаткуванням буде забезпечено і ДНЗ «Малятко».

Зелене. Тут за рахунок місцевого бюджету було придбано обладнання для виготовлення паливних брикетів. Тепер установка уже запущена в експлуатацію. Отримані брикети мають використовувати як для обігріву соціальних об’єктів, так і для потреб населення. Для ККП «Комунсервіс» щойно придбано новий трактор МТЗ-82 з навісним обладнанням. Зараз він працює на очищені сільських доріг від снігу.

Малинівка. З огляду на віддаленість села від основних магістралей району, снігова стихія тут виявилася особливо дошкульною. Однак сільчани в біді не залишилися. Потужний Т-150, що належить місцевому ТОВ «Малинівське» (генеральний директор господарства Володимир Мірошниченко) майже цілодобово, з незначними зупинками на ремонт, розчистив усі, без винятку, сільські вулиці та прогорнув дорогу до сусідньої Чечеліївки.