НАКАЗ

військового комісара Петрівського районного військового комісаріату
24.12.2015 смт. Петрове №36

Про приписку громадян до призовної дільниці Петрівського району

1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» з 11 січня по 31 березня 2016 року оголошується приписка до призовної дільниці Петрівського району Кіровоградської області громадян 1999 року народження.

2. Явці на приписку підлягають всі громадяни, які народилися з 01 січня по 31 грудня 1999 року включно, які постійно або тимчасово проживають на території Петрівського району, а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше.

3. Всі громадяни, яким належить пройти приписку до призовної дільниці і проживають в Петрівському районі, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: смт. Петрове, вул. Садова, 45 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобов’язані прибути до Петрівського районного військового комісаріату до 20 січня 2016 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу, за адресою: смт. Петрове вул. Садова, 45.

4. На підставі Закону України „Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити громадян, яким необхідно пройти приписку до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до військового комісаріату.

Олександр БРАТЧЕНКО військовий комісар Петрівського районного військового комісаріату, підполковник