Шановні земляки!

Наближаються новорічні та різдв’яні свята – радісні світлі дні, які більшість із нас проведуть в теплому родинному колі, насолоджуючись дорогоцінними миттєвостями спілкування з рідними, друзями, близькими.

Однак ми не маємо права забувати в ці дні про тих, кому доведеться зустріти Новий рік та Різдво Христове у вологих, мерзлих окопах, і завдяки кому на вулицях наших міст і сіл не чути вибухів мін та снарядів, а в наших оселях зберігається мир і спокій.

Громадська організація волонтерів «Допоможемо воїнам Петрівщини» оголошує новорічну акцію «Поділися душевним теплом з воїнами у новорічну ніч». Сподіваємося, що до неї долучаться сільські та селищні ради, сільгоспвиробники, підприємства, установи та організації, а також, можливо, окремі громадяни чи родини.

У чому полягає суть акції? Ми просимо, щоб ви, шановні мешканці Петрівщини, допомогли нашим захисникам також відчути урочисту атмосферу новорічного свята, щоб їхній, можливо, імпровізований стіл цього дня також порадував кожного смачним святковим асортиментом. Для цього потрібно зібрати святкові посилки, які напередодні свят ми доставимо нашим бійцям в зону АТО. Було б добре, аби в таких посилках знайшлося місце для солодощів, фруктів, цитрусових, для продуктів з м’яса (бажано довготривалого зберігання), не зайвими будуть печені гуси, кури, качки, домашня або куплена ковбаса. Знаємо напевне, що воїни будуть вдячні за подаровані засоби особистої гігієни, словом усьому, чому був би радий кожен з нас. Єдине, що там, в суворих польових умовах, ця радість стане відчутною значно сильніше. Очевидно, будуть доречними також підписані новорічні листівки, листи з побажаннями (бажано з підписом), новорічні подарунки.

Наші земляки ніколи не залишалися байдужими до своїх захисників, віримо, що так буде й цього разу, за що наперед усім вам висловлюємо щиру вдячність.

Передати свої посилки ви зможете, звернувшись безпосередньо до волонтерського центру за адресою: смт Петрове, вул. Літвінова 8, або заздалегідь узгодивши це за телефоном 097-620-47-93 (Горністова Алла Павлівна).