конкурсНагадуємо, що новини Петрівського краю можна почути на хвилі 105,5 ФМ

Мета конкурсу – створити графічне зображення (логотип), яке може містити елементи символіки, текст або фото та візуально асоціюватиметься саме з радіомовленням ПЕТРІВЩИНИ.

ВІКІ: Логотип — графічний або текстовий символ, який представляє якийсь конкретний суб’єкт або об’єкт, наприклад — компанію, організацію, приватну особу або продукт.Логотип має пряме відношення до словесного знаку, але одночасно може бути наділений усіма ознаками знака — ще й зображувальним та комбінованим. Комбіновані фірмові/товарні знаки вміщують у себе знаки зображувального й словесного виду. Композиція таких знаків може бути поєднанням: рисунку та слова, рисунку та літери, рисунку та цифри, слів та літер, літер та цифр.

Логотип Петрівського районного радіомовлення в подальшому буде використовуватись у мережі Інтернет для групи  «Вконтакті» та каналу «youtube», над створенням яких саме зараз працює команда радіостанції.

Відтак сподіваємося, що уже незабаром новини Петрівщини можна буде слухати й в Інтернеті!

Умови конкурсу:

  1. Учасниками можуть стати представники всіх вікових груп населення.
  2. Малюнок може бути створений за допомогою комп’ютерних програм або намальований на папері.
  3. Роботи приймаються на електронну пошту odnodymci@gmail.com, або ж у паперовому вигляді чи на флешках у кіоск «На Фонтані» для Юлі Козинець (або на особисту сторінку у ВК).
  4. На звороті роботи ОБОВЯЗКОВО вказати ПІБ та контактний телефон.
  5. Термін проведення конкурсу до 31.01.2016 року.
  6. Переможець буде визначений журі конкурсу у складі: головного редактора КП «Редакція районної газети та радіомовлення Петрівського району» - В.А. Кіфенка, редактора районного радіомовлення О.В. Доги та приватного підприємця, керівника ГО «Однодумці», депутата селищної ради Ю.В. Козинець.

Переможець конкурсу отримає можливість безкоштовно передати привіти, поздоровлення у ефірі районного радіо.

Всі бажаючі учасники конкурсу візьмуть участь в екскурсії на студію радіомовлення та дізнаються, як створюються радіопередачі.