фото на згадкуСьогодні, у час інформаційно-комунікативних технологій, у дітей постійно виникає велика кількість запитань до дорослих, які хочеться вирішити миттєво. Адже не завжди молодому поколінню вдається самостійно розібратися в інформаційному потоці.  Та, на жаль, дорослі досить часто дуже зайняті власними проблемами і на дітей у них не вистачає часу. Тому на допомогу приходять неформальні зустрічі дорослих та дітей, організовані Петрівським районним парламентом дітей, під час яких можна задати 100 запитань дорослому, отримати на них відповіді і не боятися бути не почутим.
Саме така зустріч відбулася 27 листопада 2015 року: традиційне ток-шоу «100 запитань дорослому» завітало до Луганської ЗШ І-ІІІ ст., яка радо зустріла не лише гостей заходу, а й своїх найближчих сусідів – учнів Червонокостянтинівської ЗШ І-ІІІ ст.

Гостем, якому учні мали змогу задати запитання, стала офіційний представник районної влади - заступник голови ра-йонної державної адміністрації Тетяна Панета.

Життя дуже швидкоплинне, а особливо в час змін. Змінюються устрої життя, політичні партії, впливові сили та посади, але незмінною залишається особистість – ЛЮДИНА. Тому учасників шоу, в першу чергу, Тетяна Григорівна цікавила як особистість, а лише потім як представник керівництва району та депутат районної ради.

гість ток-шоу - заступник голови Петрівської районної державної адміністрації Тетяна ПанетаДружня атмосфера, тепло та взаєморозуміння, змішані з почуттям гумору, панували в залі, де звучали запитання від «Яка ваша улюблена книга?» до «Як ви ставитесь до політики уряду і хто ви по життю: «консерватор» чи «анархіст»?».  Активність учнів була настільки високою, що по закінченні відповіді на чергове запитання, відразу з’являлося п’ять-шість бажаючих задати наступне. Учнів цікавили шкільні та студентські роки Тетяни Григорівни, її захоплення та вподобання, улюблені страви та книги. Поряд з цим молодь глибоко хвилювали і питання суспільного життя району, зокрема стан доріг в напрямку Луганки, вирішення проблеми з безпритульними тваринами, матеріальне забезпечення закладів освіти та багато інших.

Час промайнув швидко, всі учасники отримали задоволення від спілкування та домовилися про наступну зустріч уже в кабінеті заступника голови Петрівської районної державної адміністрації Тетяни Григорівни Панети.

Наталя Дементьєва, координатор РПД

На знімках: гість ток-шоу - заступник голови Петрівської районної державної адміністрації Тетяна Панета; фото на згадку