23 листопада 2015 року на 41-му році життя пішов у вічність ще один наш герой-земляк, захисник України Міхно Іван Вікторович.

Народився Іван Вікторович Міхно 1 лютого 1974 року в селі Луганці Петрівського району Кіровоградської області. Навчався в Луганській ЗОШ. У 1992 році проходив військову службу в лавах Збройних Сил України. З 1994 року працював водієм в СВК «Агрофірма «Маріампольська», пізніше - в ТОВ «Граніт Групп» на Петрівському кар’єрі.

У липні 2015 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Брав участь у бойових діях в зоні  АТО на буремному Донбасі. Молодший сержант, старший механік, водій БМП Іван Вікторович Міхно проходив службу на блок-посту в Луганській області, в селищі Городище, де захищав рідну землю від окупантів та бандитів. На жаль, гинуть герої-захисники не тільки від кулі снайпера, осколків мін та снарядів, гинуть наші бійці і від великого душевного болю, що його з собою несе війна,від стресів та нервових перенапружень, що їх не кожне серце здатне витримати. Смерть продовжує збирати свій кривавий ужинок: поринув у вічність і ще один наш земляк,герой-захисник України Іван Вікторович Міхно, щоб там, разом з бойовими побратимами, долучившись до героїв Небесної Сотні та славних захисників Батьківщини, уже невмирущим моральним символом для усіх нас стояти на сторожі неподільної, цілісної неньки - України! Петрівська громада зазнала ще однієї непоправної втрати.

Від імені Петрівської районної державної адміністрації та Петрівської районної ради висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Міхна Івана Вікторовича, українського солдата.

Вічна пам“ять про захисника рідної землі, справжнього Героя України Івана Вікторовича Міхна назавжди залишиться у серцях вдячних петрівчан. Героям Слава!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради