літургійну молитву здійснює протоієрей Дмитро ГородецькийУ Петрівській виправній колонії № 49 провели Богослужіння за благословенням Єпископа Олександрійського і Світловодського Боголепа

Днями з благословення Преосвященнійшого єпископа Олександрійського і Світловодського Боголєпа благочинний Петрівського округу Олександрійської єпархії протоієрей Дмитро Городецький здійснив візит до виправної колонії №49. В’язні мали змогу почути літургійні молитви у виконанні нижнього хору Свято-Покровської церкви смт. Петрового. Після сповіді ті, хто готувався, стали причасниками Святих Дарів. По завершенні Літургії отець Димитрій звернувся до її учасників з повчальним словом, в якому розкрив важливість використовувати термін позбавлення волі на переродження та преображення свого життя. Навіть тут, де немає можливості вийти у світ, кожен має можливість служити Богу та творити добрі справи, спокутувати свої провини.

Як зазначив заступник начальника установи Сергій Заремба, в колонії повною мірою реалізується право засуджених на свободу віросповідання та надається можливість відвідування богослужінь, що позитивно впливає на виправлення осіб, що відбувають покарання в колонії.

А ще з нагоди Міжнародного чоловічого дня в Петрівській виправній колонії  №49 було проведено вручення заохочувальних грамот засудженим. Керівництво установи урочисто привітало своїх підопічних теплими словами та поздоровленнями. За свою працю, старанність, самовідданість у роботі деякі засуджениі були нагороджені грамотами та подарунками. Правами начальника установи і начальників відділень їм були оголошені подяки. Всі засуджені відчули справжнє свято та піднесений настрій.

почесні грамоти засудженим за добросовісне ставлення до праці вручає начальник ВК-49, полковник Едуард Кущ.

На знімках: літургійну молитву здійснює протоієрей Дмитро Городецький; почесні грамоти засудженим за добросовісне ставлення до праці вручає начальник ВК-49, полковник Едуард Кущ.