мобільний соціальний офіс в робочому запалі, адже донести інформацію всім і кожному - то завдання не з легкихВже не раз ми пересвідчувались, що робота мобільного соціального офісу приносить свої плоди, і вони доволі позитивні. Тож спеціалісти офісу продовжують заплановані виїзди по території нашого району. Люди завжди з нетерпінням чекають цих зустрічей, адже завдяки їм вони можуть отримати консультації з соціальних, пенсійних та інших питань. А наразі завдяки новому працівнику територіального центру тепер можливою стала і юридична консультація.

Цими днями мобільний соціальний офіс проводив виїзд у село Петрівське. Тут всіх радо зустріла сільський голова Наталія Лепська. А засідання проводили начальник управління соціального захисту населення Валентина Сибіра, заступник начальника управління пенсійного фонду Світлана Годун та юрисконсульт територіального центру Роман Лук’янов. До речі, на прийом цього разу з’явилося багато людей, і всіх турбували різні питання. Звичайно, домінуючим стало вже наболіле питання житлових субсидій, однак знайшлося чимало роботи і для інших спеціалістів мобільного офісу. Коли роз’яснення по субсидіях були отримані в повному обсязі, дійшла мова і до пенсійних та юридичних питань. Прийом пройшов жваво, емоційно, насичено і, переважно, з позитивним результатом. Всі, хто звернувся, отримали необхідну інформацію, тож були дуже задоволені роботою офісу та його працівників. Крім того, клієнти мобільного соціального офісу запевнили, що не тільки все зрозуміли, а й нестимуть цю інформацію у маси, адже ще багато їх односельчан не вирішили схожі проблемні питання.

Вікторія Махнюк

На знімку: мобільний соціальний офіс в робочому запалі, адже донести інформацію всім і кожному - то завдання не з легких.