Олег Гіюк не тільки давав предметні поради стосовно особливостей несення служби, а й заспокоював батьківПід пильним наглядом військового комісара Петрівського районного військового комісаріату Олександра Братченка пройшла відправка ще 12 призовників, які незабаром приступлять до виконання свого військового обов’язку. Привітати хлопців цього дня та дати їм корисні поради прийшли голова районної організації ветеранів України Олег Гіюк, голова волонтерської організації Алла Горністова та священнослужителі обох райцентрівських православних церков - отці Дмитрій та Михайло.

Останнім часом у нашому районі склалася чудова традиція проводити в такі дні молитву, а також окроплювати майбутніх військових свяченою водою. Це, напевне, одна з найкращих традицій, адже вона несе в собі стільки добра і світла, що заспокоює серця рідних та батьків і вселяє надію на краще. Також хлопцям подарували натільні хрестики та іконки, які мають зберігати від всілякого лиха.

Звичайно, що рідним та близьким важко надовго відпускати дорогих їхньому серцю людей, і тепер вони кожної миті чекатимуть їх дзвінка чи листа. Хочеться нагадати, що строкова служба зробить з хлопців справжніх чоловіків, допоможе їм змужніти та стати більш самостійними. І поки вдома з нетерпінням чекатимуть їх повернення, вони кожного дня доводитимуть, що є гідними синами України.

Вікторія Махнюк

хвилююча мить настала, і хлопці готуються до відправки

На знімках: Олег Гіюк не тільки давав предметні поради стосовно особливостей несення служби, а й заспокоював батьків; хвилююча мить настала, і хлопці готуються до відправки.