Шановні працівники сільськогосподарської галузі!

Щиросердно вітаємо всіх, хто має стосунок до святої хліборобської праці, з вашим професійним святом.

Шануємо ваші натруджені руки, пишаємося вашою любов’ю до матінки-землі, віримо у те, що ваша праця стане головною рушійною силою відродження України  як житниці Європи і світу, однієї з провідних країн світового співтовариства. Крім того, висловлюємо вам щиру вдячність за допомогу та підтримку навчальних і виховних дитячих закладів, яку ви надаєте кожен на своїй території.

Бажаємо вам добра і благополуччя, людського щастя і мирного неба, подальших успіхів у праці на благо Вітчизни.

Григорій Москалець, начальник відділу освіти райдержадміністрації,

Людмила Горбанець, голова райкому профспілки працівників освіти та науки.

 * * *

Шановні працівники сільськогосподарської галузі, всі жителі нашого хліборобського краю – Петрівщини!

Від щирого серця вітаю вас зі святом – Днем працівників сільського господарства! Роботящі руки хліборобів і тваринників працюють задля зміцнення економіки держави, підвищення добробуту народу, тож кожен з нас шанує їхню невтомну працю.

Бажаю працівникам і ветеранам сільського господарства щастя і здоров’я, достатку і благополуччя. Нехай процвітає наша держава, яка у тяжкій боротьбі відстоює свою незалежність. Слава Україні!

Олександр Поворознюк, депутат районної ради

 * * *

Дорогі колеги-хлібороби, працівники, пенсіонери і пайовики нашого господарства!

Поздоровляю вас зі святом людей найпочеснішої професії!

Щиро вдячний вам за наполегливу працю і любов до землі. Ви довели, що вмієте працювати, адже ми спільними зусиллями підняли господарство із стану занепаду, зробили його провідним у районі. Переконаний, що попереду в нас нові звершення, які дозволять підняти добробут людей на ще  значно вищий рівень.

Бажаю вам великого людського щастя, здоров’я, достатку, гарного настрою і віри у краще майбутнє.

З повагою Олександр Поворознюк, генеральний директор ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

 * * *

Шановні земляки!

Вітаємо працівників сільськогосподарської галузі, всіх жителів населених пунктів Ганнівської сільської ради з Днем працівників сільського господарства!

Свято хліборобів вважається всенародним, адже їхня праця зміцнює продовольчу безпеку держави, її плодами користується кожна людина.

Тож прийміть найкращі побажання добра і здоров’я, благополуччя і, що сьогодні найголовніше, - миру нашій любій Україні.

Щастя вам, усмішок, щедрої долі.

Серце хай гріє людська доброта.

Втоми не знайте ні в чому й ніколи,

Будьте здорові на довгі літа!

Ніна Цапенко, Ганнівський сільський голова

 * * *

Шановні колеги-хлібороби, пенсіонери, пайовики!

Щиросердно вітаю вас з Днем працівників сільського господарства!

Ми всі разом своєю наполегливою працею створюємо добробут як для власних родин, так і для держави, адже сільськогосподарська галузь – провідна в економіці України. Тож і в майбутньому будемо сумлінно працювати заради стабільності і достатку.

Бажаю працівникам, ветеранам, пайовикам господарства великого людського щастя, здоров’я на багато років, щедрих ужинків і благополуччя. Зі святом вас, шановні земляки!

Віктор Волков, голова ПП «Дружба»

 * * *

Шановні працівники господарства, пенсіонери, пайовики!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства!

Недаремно співається: «Хвала рукам, що пахнуть хлібом!», бо ваші натруджені руки варті того, щоб їм низько вклонитися. Ваша праця має вагомі результати, ваші досягнення – зразок для інших.

Бажаємо вам, шановні колеги, успіхів у роботі, енергії і наполегливості, мирного неба, міцного здоров’я, родинного щастя і благополуччя!

Дирекція і профком ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

 * * *

Дорогі односельці!

Вітаю вас з Днем працівників сільського господарства!

Ми всі сприймаємо це свято як загальне, а не вузько-професійне, адже всі ми живемо на землі, кожен – і вчитель, і медичний працівник, і працівник органу місцевого самоврядування маємо стосунок  до праці хліборобів. Та найбільше шануємо саме вас, тих, хто безпосередньо доглядає матінку-землю, вирощує хліб та іншу сільськогосподарську продукцію.

Тож бажаю вам щастя і достатку, здоров’я і довголіття, усього самого найкращого!

Інна Беркун, Зеленський сільський голова

 * * *

Дорогі маріампольці!

Вітаємо всіх працівників господарства, пенсіонерів, пайовиків, жителів Луганки та Братського з Днем працівників сільського господарства!

Вдячні вам за вашу невтомну працю, яка дозволяє нам упевнено дивитися в завтрашній день. Ми разом подолаємо всі труднощі і негаразди, адже у нашій єдності – наша сила. Відзначення професійного свята хліборобів на державному рівні є свідченням того, що праця трудівників нив і ферм є почесною і надзвичайно потрібною людям, запорукою піднесення економіки держави.

Щиросердно бажаємо вагомих врожаїв та здобутків у тваринницькій галузі, успіхів у праці та достатку, людського щастя, добробуту, здоров’я, миру.

Правління та профком СВК «Агрофірма «Маріампольська»

 * * *

Шановні працівники і пайовики ПСП «Водянське», жителі територіальної громади!

Поздоровляю вас з Днем працівників сільського господарства!

Вдячні вам за працю, довіру і взаєморозуміння. Хай і надалі щедро колосяться хлібні ниви, вчасно йде дощ і пригріває ласкаве сонечко, аби ми могли радіти щедрим врожаям. Разом ми подолаємо труднощі, будемо плекати ниву, берегти землю задля наших нащадків.

Бажаємо вам усього найкращого, здійснення мрій і планів, щастя і здоров’я.

Дирекція ПСП «Водянське»

 * * *

Шановні хлібороби!

Вітаємо вас з Днем працівників сільського господарства!

Ваша праця є основною складовою економіки держави, з продукцією сільськогосподарського виробництва Україна упевнено виходить на світовий ринок. Недаремно ж Україна з давніх-давен вважалася житницею Європи. Ваша праця є основою добробуту ваших родин, дозволяє упевнено дивитися в майбутнє.

Прийміть найщиріші побажання з нагоди професійного свята: достатку, здоров’я, сімейного благополуччя, щастя.

Дирекція та профком ТОВ «Агрофірма «Маяк»

 * * *

Дорогі працівники і пайовики господарства!

Поздоровляємо вас з нашим професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це свято – данина невтомній праці хліборобів, їхній любові до землі-годувальниці, їхнім натрудженим рукам.

Тож із задоволенням бажаємо вам нових здобутків у праці, щедрих врожаїв, достатку і упевненості у майбутньому. Щастя вам, здоров’я, побільше світлих і радісних днів, мирного неба!

Дирекція та профком ТОВ «Малинівське»

 * * *

Шановні друзі!

Від щирого серця вітаю вас з Днем працівників сільського господарства!

Наше професійне свято має характер загальнонародного, бо аграрна галузь – визначальна в економіці держави. Ви обрали найпочеснішу професію хлібороба, тож по праву користуєтеся шаною і повагою як годувальники народу. Тож будемо і надалі високо нести честь хлібороба, зміцнювати економіку України.

Вдячний вам за наполегливу і сумлінну працю, бажаю подальших успіхів, які забезпечують зростання добробуту і благополуччя. Вам і вашим близьким бажаю сімейної злагоди, міцного здоров’я на багато років, достатку і щастя.

Анатолій Дорофеєв, генеральний директор ТОВ «Агродар ЛТД»

 * * *

Дорогі працівники сільськогосподарської галузі, односельці!

Щиро вітаю вас зі святом людей, які найбільше люблять нашу землю-годувальницю, дбайливо її обробляють, зберігаючи найбільше багатство України для наступних поколінь – Днем працівників сільського господарства!

Бажаю вам оптимізму, віри у майбутнє, наснаги у вашій діяльності, а також особистого щастя і благополуччя, багато світлих і радісних днів. Нехай вас обходять стороною негаразди, а доля буде світлою і щасливою!

Іван Шульга, Йосипівський сільський голова

 * * *

Шановні мої земляки, жителі Баштиного і Червонокостянтинівки!

Всі ви причетні до хліборобської справи, бо ж, навіть якщо і не працюєте безпосередньо на хлібній ниві, то забезпечуєте безперебійне функціонування соціальної сфери села. Тож вітаю вас всіх з нашим спільним святом – Днем працівників сільського господарства!

Вдячна вам за підтримку, адже тільки спільними зусиллями можна зробити вагомі справи задля поліпшення нашого добробуту.

Бажаю працівникам сільськогосподарської галузі, пайовикам, пенсіонерам, всім землякам, аби здійснювалися всі ваші мрії і бажання, втілювалися в життя всі плани, аби у кожному домі панували достаток, злагода, аби всім нам здоровилося, і в Україні настав мир.

Катерина Галуган, депутат районної ради

 * * *

Щиро вітаємо хліборобів, всіх жителів Чечеліївки та Олександрівки з Днем працівників сільського господарства!

Це свято не тільки нашого хліборобського краю, а й усієї держави. Бо немає почеснішої праці, ніж годувати людей. Україна має розвинені галузі важкої індустрії та хімічної промисловості, вона входить до десятки країн, які мають власну ракетно-космічну і літакобудівну галузі, але все ж одним з найпотужніших і найпередовіших є саме аграрний сектор нашої економіки. Тож хліборобам є чим пишатися – вони вносять вагомий вклад у розвиток економічного потенціалу держави.

Бажаємо вам рясних вчасних дощів, дружних сходів, щедрих врожаїв. Нехай нива колоситься, примножуючи добробут ваших родин і всієї країни. Щастя вам, добра, здоров’я і усього найкращого!

Голова та виконком Чечеліївської сільської ради

 * * *

Шановні працівники та пайовики ТОВ «Чечеліївське»!

Від щирого серця поздоровляю вас з Днем працівників сільського господарства!

Наша кліматична зона ризикованого землеробства не гарантує хліборобам спокійного життя, бо ж природа часто «радує» нас своїми сюрпризами. Але ваша самовіддана праця дозволяє мати стабільні непогані результати, забезпечує економічну спроможність господарства. Ви розумієте, що працюєте не лише заради власного добробуту, а й задля того, щоб економіка України розвивалася, долаючи кризові явища.

Бажаю вам успіхів у роботі, родинної злагоди, благополуччя і достатку. Нехай ваші домівки почастіше відвідує радість і приємні новини, а незгоди обходять вас стороною, хай вас ніколи не полишає оптимізм. Будьте здоровими і щасливими на довгі роки!

Сергій Даценко, директор ТОВ «Чечеліївське»

 * * *

Дорогі земляки-хлібороби!

Вітаю вас зі святом людей, відзначених святою любов’ю до матінки-землі – Днем працівників сільського господарства!

Шаную ваші недоспані ночі, натруджені руки, сумлінну напружену працю. Знаю, яка вона нелегка, тож низько вам вклоняюся за те, що обрали цей шлях.

Бажаю вам радості від вагомих результатів праці і подальших успіхів. Нехай ваше професійне свято буде веселим, світлим і радісним, а у кожній родині панують злагода і достаток, щастя і оптимізм!

З повагою Едуард Яротник, Малинівський сільський голова

 * * *

Шановні працівники сільського господарства!

Поздоровляю вас з професійним святом хліборобів України!

Хлібороб – найдавніша і найскладніша професія, яку обирають лише безмежно закохані у рідну землю люди. Саме з уміння вирощувати рослини і розводити свійських тварин почався шлях людства до цивілізації, сьогодні також порівняно невелика частина людей годує все людство. Тому це найпотрібніший і найшановніший вид діяльності.

Бажаємо вам у цей день, аби з вами завжди був успіх, всі плани здійснювалися. Ви створюєте достаток для всіх нас, тож нехай кожна ваша домівка не знає незгод, у ваших сім’ях завжди панують любов і злагода, радість і гарний настрій. Зі святом, дорогі хлібороби!

Наталія Лепська, Петрівський сільський голова.

 * * *

Шановні жителі Новостародубської сільської ради!

Вітаю всіх вас з професійним святом працівників сільського господарства!

Основа економіки нашого району – саме сільськогосподарська галузь. Та й всі ми, хто б яку професію не обрав, виросли в селі, з дитинства знаємо ціну праці хліборобів. Тож вважаємо, що святішої і почеснішої професії немає.

Бажаю вам всього того, що потрібно людині для щастя: здоров’я, достатку, родинного благополуччя, здійснення всіх мрій.

Віктор Заїка, Новостародубський сільський голова

 * * *

Шановні працівники і пайовики ТОВ «Верес»!

Поздоровляємо вас з Днем працівників сільського господарства!

Висловлюємо вам подяку за сумлінну і відповідальну працю, яка дозволяє нам упевнено дивитися в майбутнє. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями наші поля, підвищується добробут наших людей.

Бажаємо вам і вашим сім’ям багато радісних днів, довгих років життя, здоров’я, достатку і благополуччя!

Дирекція ТОВ «Верес»