Валентина Щука отримує Грамоту від Валентини СибіриДопомога людям – їх покликання

Напередодні професійного свята в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Петрівського району, який у цьому році відзначає свій 20-річний ювілей, пройшли урочисті збори соціальних робітників. Щоб вшанувати їхню працю до установи прибули начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Сибіра та голова районної організації ветеранів України Олег Гіюк.

Запрошені гості вітали соціальних робітників теплими словами, висловлювали вдячність за їх нелегку, але потрібну людям працю та доброзичливе ставлення до своїх підопічних, бажали здоров’я та успіхів. Потім Валентина Григорівна Сибіра відзначила Грамотами управління соціального захисту населення Петрівської РДА таких соціальних робітників: Ю.Б. Харлан (с. Петрівське), Л.М. Попкову (с. Новий Стародуб), Н.І. Бабій та К.І. Шеляг (смт Балахівка), Н.І. Боднарюк (с. Іскрівка), В.О. Годун, О.В Чудного та В.А. Щербину (смт Петрове). За значний особистий внесок у вирішенні питань соціального обслуговування ветеранів та пенсіонерів Олег Володимирович Гіюк нагородив Грамотами Петрівської районної організації ветеранів України таких соціальних робітників: О.Г. Єременко (с. Рядове), В.В. Нечунаєву (с. Володимирівка), Н.Ю. Антонян (с. Луганка), І.О. Єлісєєву (с. Новий Стародуб), Л.І. Буртову (с. Зелене), В.В. Чудну (смт Петрове).

Також з вітальним словом звернулась до колег директор територіального центру І.О. Лук’янова. Від себе особисто та від імені усіх їхніх підопічних вона висловила подяку за непросту й відповідальну працю, яка потребує багато сил, енергії і терпіння, за їхні чутливі серця і небайдужість до людської долі.

 Інна Лук’янова вручає Подяку Тетяні МаркевічусЗа добросовісне ставлення до своїх обов’язків, доброту, чуйність і щедрість душі, за особистий внесок у загальні результати роботи по соціальному обслуговуванню та з нагоди Дня працівника соціальної сфери і 20-річчя з дня утворення територіального центру Подяки оголошено: А.В. Мазур (с. Петрівське), Т.В. Маркевічус (с. Володимирівка), Н.Й. Павловській (с. Новий Стародуб), Н.В. Пилипчук (с. Червонокостянтинівка), Н.О. Шевченко та М.М. Мгеладзе (смт Петрове), Н.Я. Овчар та О.Л. Плуговій (с. Чечеліївка). Грамотами територіального центру відзначені: І.В. Вільчинська, М.В. Гавеля, М.М. Копань, В.І. Щука, А.В Копійка та С.В. Дуда (смт Петрове), А.П. Маляренко (с. Петрівське), С.О. Магдич (с. Ганнівка), Л.В. Рогожка (с. Олександрівка), В.О. Козловська (с. Новий Стародуб), Т.Г. Кухта (с. Баштине), В.Г. Абияка (с. Іскрівка), С.В. Янюк (смт Балахівка), Н.О. Дякова (с. Богданівка). Інна Олександрівна побажала соціальним працівникам на їхній трудовій ниві вдячності, здоров’я, миру і сімейного затишку. Після нагородження відбулося святкове чаювання, під час якого ділилися набутим досвідом, пригадували цікаві моменти із своєї роботи.

Сергій АНДРУСЕНКО.

На знімках: Валентина Щука отримує Грамоту від Валентини Сибіри; Інна Лукянова вручає Подяку Тетяні Маркевічус.