49-річного потерпілого, жителя Дніпропетровщини, до Петрівської районної лікарні було доставлено пізно ввечері 24 вересня. Упродовж кількох годин правоохоронці встановили обставини отримання чоловіком тілесних ушкоджень та підозрювану особу.

Повідомлення про подію надійшло до райвідділу міліції з медичного закладу о 23.20. У пацієнта лікарі діагностували проникаюче ножове поранення живота.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце, з’ясувала, що потерпілого каретою швидкої було доcтавлено з одного з населених пунктів.

- У подальшому правоохоронці встановили, що близько 20-ої години вечора, 47-річна місцева жителька разом з 39-річним співмешканцем перебували вдома. У цей час до їх двору зайшов знайомий, який почав кричати та лаятися з господарями. На зауваження не реагував, а у ході сварки вдарив жінку. Вона упала та після цього завдала потерпілому удару в область живота ножем, який саме тримала у руці, - повідомив начальник Петрівського РВ УМВС в області Євген Чуйко.

Інформацію про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Анна Пащенко, інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями.