Шановні працівники та ветерани харчової галузі!

Від імені депутатського корпусу обласної ради вітаю вас із професійним святом!

Харчова промисловість відіграє провідну роль в економіці області. Саме завдяки вашій роботі жителі області забезпечені хлібом і всім тим, що додається до нього.

Упевнений, що завдяки освоєнню нових технологій і досвіду, а передусім вашій невтомній праці, виробництво продовольчих товарів розвиватиметься, що сприятиме забезпеченню якісними і доступними продуктами не тільки жителів області і України, а й наших закордонних партнерів.

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

 * * *

Шановні земляки!

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників харчової промисловості.

Завдяки наполегливій творчій праці, високому професіоналізму трудівників харчова промисловість активно нарощує свій потенціал, створює продовольчу безпеку країни, зміцнює позиції українських продовольчих товарів на зовнішніх ринках.

Переконані, що, підвищуючи технічний рівень виробництва, випускаючи конкурентоспроможну продукцію, ви будете вносити ще більший вклад у розвиток економіки України та її інтеграцію у світовий ринок.

Сердечно дякуємо всім працівникам і ветеранам харчової галузі за професійну майстерність, творчий неспокій, почуття високої відповідальності за задоволення потреб нашого народу у харчових продуктах.

Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя та добробуту!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради