від 25 вересня 2015 року № 690

Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки, наданої в оренду громадянину Дерев’янку Володимиру Павловичу

Розглянувши пропозицію голови Петрівської районної ради від 17 вересня 2015 року № 01-13/236/1, заяву громадянина Дерев’янка В. П. від 20.08.2015 року та технічну документацію по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки, загальною площею 10.60 га, яка надана в оренду громадянину Дерев’янку Володимиру Павловичу для рибогосподарських потреб на території Петрівської селищної ради Петрівського району Кіровоградської області (за межами населених пунктів), розроблену Державним підприємством «Кіровоградський науково - дослідний та проектний інститут землеустрою», висновок державної експертизи землевпорядної документації Головного управління Держземагентства у Кіровоградській області від 15 липня 2015 року № 179, відповідно до статті 23 Закону України «Про оцінку земель», статті 9 Закону України «Про державну експертизу землевпорядної документації», статті 43, 47 частини 5 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації спільного засідання постійних комісій ра-йонної ради від 25 вересня 2015 року, районна рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки, загальною площею 10.60 га, яка надана в оренду громадянину Дерев’янку Володимиру Павловичу для рибогосподарських потреб на території Петрівської селищної ради Петрівського району Кіровоградської області (за межами населених пунктів), розроблену Державним підприємством «Кіровоградський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» (додається).

2. Рішення районної ради набирає чинності з дня оприлюднення його на офіційному веб-сайті Петрівської районної ради Кіровоградської області.

3. Головному редактору комунального підприємства «Редакція районної газети та радіомовлення Петрівського району» - виконавчому апарату районної ради опублікувати дане рішення, відповідно, в газеті «Трудова слава» та оприлюднити на офіційному веб-сайті Петрівської районної ради Кіровоградської області.

4. Контроль за виконаним даного, рішення доручити постійній комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, екологічної безпеки та раціонального використання місцевих природних ресурсів.

Світлана Тилик, голова районної ради