завтрашні школярі, а сьогодні - ще повноцінні господарі своєї другої домівки, якою став для них дитячий садокЦього тижня  в  Зеленому відбулося феєричне дитяче свято - Зеленський дошкільний навчальний заклад відзначив свій 10-річний ювілей, відкривши з цієї нагоди додаткову групу молодшої вікової категорії.  На святі були присутні не тільки мешканці села та сільський голова Інна Беркун, а й поважні гості з райцентру.

Заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета привітала присутніх з юві-леєм, побажала працівникам дитячого садка добробуту, злагоди, натхнення в подальшій роботі та, звичайно ж, мирного неба. Крім того, передала подарунки для дітей – іграшки та солодощі.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Григорій Москалець також привітав усіх зі святом, акцентувавши увагу на тому, що розвиток дитячого навчального закладу - це копітка та тяжка праця не одного працівника, а всього колективу в цілому. Григорій Леонідович висловив упевненість, що з таким гарними, старанними працівниками дошкільної освіти, всі діти, які виховуються в Зеленському ДНЗ, виростуть гідними громадянами нашої держави.

Сільський голова Інна Беркун запевнила, що вона і надалі продовжуватиме опікуватись дитячим садком та зробить все можливе для зміцнення його матеріальної бази, розвитку і покращення умов виховання дітей.

маленьких учасників святкових урочистостей вітає Тетяна ПанетаВиконуюча обов’язки завідуючої ДНЗ Вікторія Нечай привітала батьків та працівників дитячого садка зі святом, дякувала батькам, що довірили колективу виховувати  найдорожче – своїх дітей, подякувала сільській раді та відділу освіти райдержадміністрації за увагу і підтримку закладу.

Після вітальних виступів подяками та грамотами було нагороджено людей, безпосередньо причетних до відкриття, розвитку та благоустрою Зеленського дошкільного начального закладу: Г.Л. Москальця, І.В. Беркун, Н.І. Нероду, І.Г. Буртову, Н.В. Жушман, К.М. Дорошенко, О.М. Жушман.

кожен з учасників цього групового фото доклав чимало зусиль, аби в Зеленому дошкільна освіта відповідала стандартам якості.Від імені батьківського комітету виступила Наталія Скороход, яка подякувала за належні умови виховання дітей,  за плідну співпрацю сільського голови, працівників садочка та батьківського комітету і висловила сподівання, що разом вони виховають гарних дітей, які прийдуть їм на зміну для розбудови та розвитку не тільки рідного Зеленого та нашого району, а й усієї нашої неньки -України.

Під час проведення свята прозвучало багато музичних привітань від вихованців дитячого садка, а також від учнів молодших класівЗеленської ЗОШ, які дорогу до школи розпочинали в дитячому садочку.

Усі учасники свята отримали  чимало позитивних емоцій, а вихованці - заряд бадьорості на весь навчальний рік. 

Олександр Шевченко

На знімках: завтрашні школярі, а сьогодні - ще повноцінні господарі своєї другої домівки, якою став для них дитячий садок; маленьких учасників святкових урочистостей вітає Тетяна Панета; кожен з учасників цього групового фото доклав чимало зусиль, аби в Зеленому дошкільна освіта відповідала стандартам якості.

Фото Максима Харланова