В бюлетенях на місцеві вибори – районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» - авторитетні, молоді, енергійні кандидати

Наприкінці вересня місяця відбулися партійні збори районної організації партії «БЛОК Петра Порошенка «Солідарність».

Наш співрозмовник - голова районної організації Микола Посвистак.

- На зборах нашої районної організації розглядалось питання висунення кандидатів від нашої партії до обласної ради та кандидатів в депутати до районної ради. Від нашої політичної сили було висунуто 27 кандидатів в депутати районної ради, які представлятимуть всі територіальні громади нашого району, при цьому було враховано життєвий досвід, авторитет, молодість, яка потрібна в цій справі і головне - повага людей. Дані кандидати представляють всі галузі народного господарства. Це і хлібороби, і підприємці, медичні працівники, вчителі, державні службовці, працівники органів місцевого самоврядування. Бо саме ці кандидати повинні по-діловому та ефективно вирішувати питання соціально-економічного розвитку нашого району та кожної територіальної громади зокрема.

Кандидатами в депутати до обласної ради наша районна організація партії «БЛОК Петра Порошенка «Солідарність» - делегувала:

Сергія Володимировича Завалія – голову районної державної адміністрації та Миколу Олексійовича Давидовського – генерального директора ПСП «Зарічне».

Микола Давидовський - досвідчений хлібороб, давно працює в нашому районі, авторитетний, неодноразово обирався депутатом районної ради, заслужена людина.

Сергій Завалій – молода людина нової генерації, за цей короткий проміжок часу зарекомендував себе з позитивної сторони, енергійний, ініціативний, добре знає район та його проблеми, а бачення та здатність знаходити шляхи їх вирішення буде на користь району в разі його обрання депутатом до обласної ради. Враховуючи його досвід, молодість, енергію, ділові зв’язки – це буде гідний представник нашого району в обласній раді.

Вважаю, що  жителі району повинні зважено підійти до вибору депутатів обласної та районної рад та віддати свої голоси за авторитетних, молодих, енергійних людей, які знають район, його проблеми та будуть їх вирішувати в інтересах нашої територіальної громади.

Наш кор.