Шановні жителі району, дорогі ветерани!

У всьому світі 1 жовтня відзначають Міжнародний день людей похилого віку, тим самим вшановують усіх громадян старшого покоління, дорогих ветеранів. Районне ке-рівництво щиро висловлює вам слова вдячності та пошани. Ваше покоління навчило нас мужності, збагатило невичерпною мудрістю та великою любов’ю до рідного краю.

Піклування про людей похилого віку – це обов’язок кожного громадянина, всіх державних установ та органів місцевого самоврядування.

Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя вам і вашим родинам, миру, любові!

Прийміть доземний уклін за ваші мужність і працю!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради


* * *

Шановні земляки, дорогі ветерани! 

Щиро вітаю вас з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку!

Важко переоцінити ваші здобутки, за якими стоїть наполеглива праця, мужність, відвага і героїзм кожного з вас. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити, і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя.

Пройдений життєвий шлях і ветерана війни, і ветерана Збройних Сил чи органів внутрішніх справ, і воїна-інтернаціоналіста, і ветерана праці, всіх, кому ми завдячуємо українською державністю, - гідний взірець для наслідування. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність. Тож з душевним трепетом і теплом висловлюю вам сердечні слова щирої вдячності за тяжку працю, подвиги і чесноти. Прийміть мої найпалкіші слова вдячності і побажання міцного здоров’я, щастя і благополуччя, матеріального достатку й душевної рівноваги.

Голова районної ради ветеранів України Олег Гіюк.