маленька Олександра нарешті знайшла свою родину, аби більше ніколи не відчувати, що таке самотність.Сім’я – це найголовніша цінність в житті. Звичайно, так вважає більшість, але не всі. Хтось обирає життя, сповнене безвідповідальності та егоїзму, а хтось ні на що не проміняє дитину, яку довгих дев’ять місяців плекали під серцем. На превеликий жаль, дитячі будинки з кожним роком все більше поповнюються маленькими мешканцями. Жахливо собі уявити, що саме відчуває дитина, коли такі «чудові» батьки вершать її долю і позбавляють права на повноцінну родину. Такі моральні травми неможливо загоїти навіть з часом, проте це гірка правда нашого століття.

Та все ж, дива час від часу трапляються, і в потрібний момент з’являються потрібні люди. Так сталося і з появою сім’ї Швед, які одного часу вирішили, що мрія про другу дитину повинна стати реальністю, та з цього приводу звернулися до начальника служби в справах дітей райдержадміністрації  Ірини Лугової. І вже завдяки її допомозі зібрали необхідні документи. І ось вирішальний день настав: вони вперше повинні були побачити маленьку одинадцятирічну Олександру. Хвилюванню подружжя Максима та Злати Швед не було меж, коли дорога завела їх у Новопразьку спеціальну загальноосвітню школу-інтернат I-II ступенів. Та коли назустріч вибігло маленьке янголятко, вони зрозуміли, що це - їхня донечка, і неважливо, хто її біологічні батьки!

Зараз Олександра перебуває в своїй новій прийомній сім’ї, яка заради неї пройшла довгу паперову тяганину, витримала всі очікування та заздалегідь підготувала кімнату, подарунки і щиру любов у серці. З нагоди свята Дня всиновлення хочеться привітати цю родину і всі інші подібні сім’ї в нашому районі, які зважились на такий серйозний крок і подарували дитині родину. Отож дива трапляються, вір чи ні. Їх просто творять люди, у серці яких ніколи не згасне любов до дітей.

Вікторія Махнюк

На знімку: маленька Олександра нарешті знайшла свою родину, аби більше ніколи не відчувати, що таке самотність.