Шановні земляки! Дорогі батьки і діти!

Кожного року, 30 вересня, ми відзначаємо День усиновлення.

Батьківство - це велике щастя, і разом з тим - велика жертовність. Це безмежне розуміння та бажання принести дитині трепетну мить радості. Це горе, поділене на кожного члена родини та щастя, помножене на всіх. Родина, в якій є усиновлена дитина – це родина назавжди. Слухаючи історії про усиновлення дітей та спостерігаючи за їхнім життям, розуміємо, що батьки-усиновлювачі здійснюють життєвий подвиг. Усиновити дитину-сироту — означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих.

Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, опікунів та піклувальників, працівників служби у справах дітей.

Хай у ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають вам у долоні та допомогають здійсненню всіх найзаповітніших мрій та сподівань! Нехай прийняте вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у вашому житті! Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцного довголіття власної родини!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради