На цьому тижні в Територіальному центрі соцзахисту відбулося засідання з питань надання субсидій, на якому начальник управління соціального захисту населення Валентина Сибіра та директор Територіального центру Інна Лук’янова провели роз’яснювальну роботу з соціальними працівниками Територіального центру  щодо порядку оформлення документів для отримання субсидії. У ході цієї роботи кожному були видані письмові пам’ятки щодо оформлення субсидії для подальшого ознайомлення з ними населення району. 

Валентина Григорівна ще раз пояснила всі аспекти в поданні документів на оформлення субсидій, відповіла на всі хвилюючі питання та процитувала законодавчу базу, аби всі могли переконатися, що нічого складного в цьому питанні не має. Також було наголошено, що виїзні мобільні соціальні офіси продовжують свою роботу, тож за інформацією та роз’ясненнями люди можуть спокійно до них звертатись. Інформацію можна отримати і по телефону гарячої лінії, номер якої знаходиться на кожній письмовій пам’ятці .

На жаль, поки що досить великий відсоток населення досі перебувають у стані недовіри до субсидій, та є сподівання, що завдяки такій поглибленій роз’яснювальній роботі найближчим часом цей відсоток помітно знизиться.

Вікторія Махнюк