У №62 «Трудової слави» (15 серпня 2015 року) був опублікований мій матеріал «Оновлення», в якому згадувалося про деякі епізоди з минулого Петрового, говорилося про занепад його соціальної сфери та позитивні зрушення, які нарешті спостерігаються впродовж кількох останніх місяців.

Стаття викликала досить несподіваний резонанс. До мене, як до її автора, звернулася директор районного Будинку культури Л.Кущ з приводу того, що тепер її та інших працівників звинувачують у тому, що вони, мовляв, приховали випадок виробничого травматизму. Справа в тому, що в статті говорилося: «… Один з працівників, ставши на трухляву дошку на стелі, провалився і впав на сцену. На щастя, обійшлося без травм…». Тож хочу пояснити, що цей випадок таки ж мав місце. Але сталося це вже давно – років з 15 тому, коли ні Л.Кущ, ні працівник, відповідальний за техніку безпеки, в РБК ще не працювали. Працівник, з яким це сталося, вже давно виїхав з Петрового, до того ж, в статті було чітко вказано, що згаданий випадок обійшовся без травм.

Тож працівникам відповідних служб не варто хвилюватися, ніхто випадків виробничого травматизму не приховував. Хотілося б сподіватися, що процес оновлення райцентру не завершиться після виборів, і в районному Будинку культури колись таки ж буде здійснено капітальний ремонт, а не лише поточний - косметичний, адже він мав би бути розпочатий, як мінімум, ще пару десятиліть тому.

Анатолій РЯБОКОНЬ.