Шановні земляки, підприємці Кіровоградщини!

Бути підприємцем — це особлива праця, де успіх залежить від власних сил, розуму та вміння будувати бізнес.

Сьогодні за малим і середнім підприємництвом – майбутнє. Ви є головною рушійною силою економіки України і Кіровоградщини. Від вашої успішної праці й збільшення на цій основі надходжень до державного і місцевих бюджетів залежить якість життя жителів області, розвиток та подальші перспективи нашого краю.

Створення нових робочих місць, забезпечення населення необхідними товарами й послугами, благодійна діяльність – усе це складові участі підприємців у розвитку України і Кіровоградщини.

Бажаю всім підприємцям, насамперед, миру, успіхів у бізнесі, вдалих угод, надійних партнерів, й щоб удача і надія ніколи не залишали вас. 

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні підприємці!

Районна державна адміністрація та районна рада щиро вітають вас з професійним святом.

Виявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте сталому розвитку економіки, реалізації започаткованих в країні реформ, поліпшенню якості та підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції.

Нехай і надалі ваші зусилля будуть спрямовані на економічне піднесення нашого краю, розвиток соціальної сфери, створення нових робочих місць, підвищення добробуту громадян.

Зичимо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії і нових вагомих здобутків.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради