Жінки, які цими днями відзначають ювілейні дати, різні, але мають дуже подібні долі. Це прості трудівницї, яких у нашій країні мільйони.

КАТЕРИНА СЕРГІЇВНА ПЕДАН народилася 15 серпня 1925 року в смт Томаківка Дніпропетровської області. Розпочала трудову діяльність у роки війни, працювала на різних роботах в колгоспі «Жовтень» у своєму рідному селищі. У 1954 році переїхала на постійне місце проживання в Петрівський район, де, як і раніше, зрошувала трудовим потом колгоспні ниви. З 1974 року К.Педан перебуває на пенсії.

Катерина Сергіївна виховала п’ятьох дітей, отримує пенсію за особливі заслуги перед Україною.

* * *

ЄВДОКІЯ ВАСИЛІВНА КРИВЕНКО народилася 22 серпня 1925 року в смт Петровому, з рідним селищем пов’язане все її життя. Вона, як і К.Педан, розпочала трудову діяльність в роки війни, також проста трудівниця впродовж всіх 46 років трудового стажу працювала в колгоспі ім. Леніна та в Петрівському ККП. Вийшла на заслужений відпочинок у грудні 1990 року, має нагороду-медаль «За доблестный труд в Великой Отечественной войне 1941-1945 г.г.».

Района державна адміністрація, района рада, управління соціального захисту населення райдержадміністрації щиро вітають Катерину Сергіївну та Євдокію Василівну з 90-літнім ювілеєм, бажають їм ще багато років життя, здоров’я, сімейного затишку, тепла і уваги рідних. Вклоняємося Вам, шануємо Ваші натруджені руки, зичимо щастя і благополуччя!