Дорогі земляки!

Державний Прапор УкраїниВід імені депутатів обласної ради та себе особисто сердечно вітаю вас із Днем Державного Прапора України - символу свободи і незалежності, слави і відродження нашої держави, найвищої національної святині.

Символічно, що День Державного Прапора України ми святкуємо напередодні Дня Незалежності. Адже саме синьо-жовтий стяг об’єднував під своїми полотнищами захисників та оборонців нашої Батьківщини, а сьогодні кличе нас стати на варту України-неньки, кличе нас взятись до її розбудови, щоб дивлячись, як майорить синьо-жовтий символ нашої держави з гордістю сказати: «Я – українець!».

Бажаю всім нам бути гідними пам’яті українців, котрі працею, здоров’ям і власним життям створювали славу і велич Державного Прапора країни!

З повагою, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні Петрівчани!

Районна державна адміністрація та районна рада сердечно вітають вас із національним святом українського народу – Днем державного Прапора України!

Одним з найважливіших елементів процесу становлення державності будь-якої країни є визначення національної символіки як невід’ємної ознаки незалежності. Кожний народ, шануючи свою історію, шанує і свої святині. Без сумніву, державний синьо-жовтий прапор і є однією із найголовніших святинь народу.

Бажаємо вам віри у добре майбутнє, подальших успіхів у здійсненні світлих помислів і добрих починань на користь незалежної України.

Щастя, радості і добра вам!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради