Дорогі земляки!

Сердечно вітаю Вас із нагоди одного з найважливіших свят нашої країни – Дня незалежності України.

Нелегкою була дорога українського народу до власної національної державності. Непросто й у дні прийдешні відстоювати нам суверенітет, цілісність території, інтереси рідної держави. Українці ніколи не позичали мужності, терпимості, героїзму у відкритій боротьбі з тими, хто зазіхає на нашу землю.

Ми горді бути громадянами України, ми віримо в її майбутнє, докладаємо і докладатимемо усіх зусиль, щоб Україна була успішною державою.

Слава Україні!

З повагою, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Дорогі земляки!

Україна – це наша держава, наша земля, і господарями у ній є ми – український народ, який вкотре з гідністю відстоює свою незалежність!

Нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Щиро бажаю, щоб усі ваші починання увінчалися успіхами, ще вагомішими були здобутки у щоденній сумлінній праці на благо українського народу. Нехай цей день разом із серпневим ароматом духмяного хліба принесе у ваші родини добре здоров’я, благополуччя, мир і злагоду!

Зі святом! З Днем прапора! З Днем незалежності рідної України! Ми – українці! Нам є чим гордитися!

З повагою народний депутат України Анатолій Кузьменко

* * *

Шановні жителі Кіровоградщини!

Щиро вітаю вас із Днем Прапора України і Днем незалежності України!

Незалежність здобувається у боротьбі, і за роки становлення Української держави усі її покоління добре вивчили цей урок.

Навіть зараз українцям доводиться зі зброєю в руках відстоювати територіальну цілісність своєї держави, в той час, як всі ми прагнемо стабільного, демократичного, мирного розвитку.

Ми не завойовуємо чужого і не приєднуємо обманом інші території, ми хочемо бути господарями на своїй землі. І ми довели всьому світові твердість нашого прагнення бути в когорті високорозвинених, цивілізованих, європейських держав.

Наша сила в єдності, не даймо різним політичним поглядам і вподобанням, впливу ззовні посіяти серед нас розбрат і незгоду. Свято шануймо символи української державності. Підтримуймо один одного. Там, де сила й думка єдині - жоден агресор не в змозі перемогти.

З повагою голова обласної державної адміністрації Сергій КУЗЬМЕНКО

* * *

Шановні петрівчани!

Районна державна адміністрація та районна рада сердечно вітають вас із найбільшим національним святом українського народу – Днем  Незалежності України!

Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової, економічно міцної, соціальної, знаної та впливової серед світової спільноти держави.

Бажаємо вам віри у добре майбутнє, подальших успіхів у здійсненні світлих помислів і добрих починань на користь незалежної України.

Щастя, радості і добра вам!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради