Протягом 2014 року на підприємствах району сталося  2 нещасних випадки, а 1 нещасний випадок стався в установі у І півріччі поточного року (усі - без смертельних наслідків). Основними причинами виробничого травматизму були і залишаються особиста необережність потерпілих та невиконання вимог інструкцій з охорони праці.

З метою зменшення виробничого травматизму, створення безпечних умов праці, профілактики виробничого травматизму та професійних захворювань, управління агропромислового розвитку райдержадміністрації звертається до керівників підприємств та установ району із закликом провести позапланові інструктажі з усіма працівниками, звернувши особливу увагу на правила безпечного поводження на території підприємств та на Правила охорони праці на автомобільному транспорті. Крім того, настійливо закликаємо забезпечити працівників спецодягом, іншими засобами індивідуального захисту, мийними та знешкоджувальними засобами.

Важливо пам’ятати, що дотримання вимог правил безпеки та охорони праці є запорукою збереження здоров’я та життя працівників підприємств, установ та організацій району.

Ігор ДЕМЕНТЬЄВ, начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації