роботи з реконструкції спортивного майданчика розпочалисяМинулої суботи, під час церемонії урочистого відкриття головної спортивної арени району – стадіону «Інгулець», президент однойменного футбольного клубу, генеральний директор ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська», депутат районної ради Олександр Поворознюк заявив, що на досягнутому зупинятися не збирається, а продовжить свою діяльність по розвитку і удосконаленню спортивної інфраструктури району. Зокрема, Олександр Григорович пообіцяв, що вже до кінця поточного року буде кардинально реконструйовано одне з найпопулярніших місць активного дозвілля петрівських школярів та молоді – футбольний міні-майданчик зі штучним покриттям, що був споруджений близько десяти років тому поряд з колишнім гуртожитком «ЦГЗК», а нині житловим будинком з квартирами так званого малосімейного типу.

І ось, ще не встигли вщухнути емоції від суботнього свята, а робота з реконструкції вже розпочалася. Зокрема, працівники ремонтної бригади демонтують і очищають старе покриття, після чого перейдуть до наступного етапу реконструкції – підготовки основи для укладання оновленого газону. А взагалі, знаючи, з якою ґрунтовністю і вимогливістю Олександр Григорович підходить до здійснення робіт на подібних об’єктах, можна не сумніватися, що вже невдовзі юні футболісти отримають у своє розпорядження майданчик, яким матимуть змогу гордитися не менше, аніж їх старші колеги стадіоном «Інгулець».

Орієнтовно дата відкриття оновленого майданчика має бути призначена на листопад місяць, тож плануємо цю подію також детально висвітлити на сторінках районки.

Володимир Кіфенко.

 На знімку: роботи з реконструкції спортивного майданчика розпочалися.