Шановні земляки, воїни-десантники!

Щиро вітаю вас із Днем високомобільних десантних військ.

«Крилата піхота» завжди була, є і буде елітою українського війська. Ви – втілення гідності й честі, відданості українському народу і військовому обов’язку.

Найкращі якості, притаманні «блакитним беретам», ви виявляєте протягом останнього року. На передових позиціях війни ви здобули славу легендарних героїв, які борються за Україну, за її волю, за честь і славу, за народ.

Сьогодні ваша служба і бойові вміння надзвичайно важливі, адже від них залежить спокій і безпека українських сімей.

Бажаю вам насамперед миру, козацького здоров’я і якнашвидше повернутися до своїх рідних цілими і неушкодженими. Доземно вклоняюся за те, що ви робите для України та для кожного її мирного жителя.

Слава Україні! Слава воїнам-десантникам! 

З повагою, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

Шановні воїни - десантники і ветерани Повітряно-десантних військ!

Висока мобільність і здатність виконувати найскладніші завдання безпосередньо на території передбачуваного супротивника, професіоналізм і самовідданість завжди були притаманні десантним військам. У новітній історії незалежної України цей рід військ був створений на базі повітряно-десантних і аеромобільних військ України. Будучи своєрідною армійською елітою, бійці-десантники несуть свою службу не тільки охороняючи й захищаючи простори своєї рідної держави, але і беруть участь у різноманітних міжнародних миротворчих військових операціях, часто стаючи захистом і опорою мирним громадянам безпосередньо в зонах військових конфліктів і гарячих точок, які виникають в країнах з нестабільною політичною ситуацією.

Відзначаючи важливу роль у забезпеченні обороноздатності держави, яку виконують високомобільні десантні війська, що знаходяться у складі Збройних Сил суверенної України, районна державна адміністрація та районна рада приєднуються до привітань на адресу всіх солдатів і офіцерів. Бажаємо вам міцного здоров’я і професіоналізму!

Прийміть нашу щиру подяку і повагу! Зі святом Вас і всіх благ!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради