Запрошення до участі у конкурсі

1. Організація громади «Надія плюс 2020» та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду») цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту «Інноваційні енергоефективні заходи в ФАПІ с. Чечеліївка. Капітальний ремонт системи опалення з встановленням піролізпого котла», що знаходиться за адресою вул. Косолапова 22, с. Чечеліївка, Петрівський район. Роботи передбачають заміну системи опалення з встановленням піролізного котла, заміну покрівлі шиферної на профнастил оцинкований, заміну дерев’яних вікон та дверей на металопластикові, теплоізоляцію стін пінопластом, ремонт підлоги.

Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

2. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такоюадресою: вул.Шкільна, 15, с. Чечеліївка. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 11.00. 19.08.2015 p., після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

3. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном: Чечеліївська сільська рада, голова Дяченко Сергій Павлович, тел. (0237)95442.