Завдяки вашій наполегливій та самовідданій праці на Кіровоградщині зібрано перший мільйон тонн зерна! Щиро вітаю вас з цим вагомим результатом, до якого всі трудівники села йшли цілий рік.

У нелегких умовах сьогодення, коли тисячі наших земляків боронять незалежність України на Сході, ви – комбайнери, трактористи, агрономи та керівники господарств – зміцнюєте продовольчу безпеку держави. Впевнений, що завдяки вашим старанням та хліборобським традиціям нашого краю ми вітатимемо вас із новими результатами.

Дякую всім вам за професіоналізм, майстерність та відданість справі. Бажаю усім трудівникам села мирного неба над головою, добробуту, міцного здоров’я, наснаги в роботі та родинного затишку!

З повагою, голова обласної державної адміністрації Сергій КУЗЬМЕНКО

Дорогі хлібороби!

Щиро вітаю вас з вагомим досягненням – першим намолоченим мільйоном тонн зерна врожаю 2015 року!

Від імені депутатів обласної ради та громади області хочу подякувати вам за наполегливу щоденну працю на ланах рідного краю, попри всі труднощі, перед якими сьогодні стоїть сільгоспвиробник.

Низько вклоняюся вам не тільки за вміння у будь-яких умовах працювати в ім’я розвитку області та України в цілому, а й за постійну допомогу тим, хто захищає нас із вами – українським військовим і їхнім родинам.

Бажаю вам насамперед миру, щедрих врожаїв, міцного здоров’я та родинного щастя. Нехай нові рекордні врожаї стануть основою вашого добробуту та процвітання нашої землі!

З повагою, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко