про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на внутрішньорайонних автобусних маршрутах загального користування

Петрівська районна державна адміністрація (організатор)

ПЕРЕЛІК 

об’єктів конкурсу 21 серпня 2015 року

Конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування проводиться відповідно до статті 43 Закону України „Про автомобільний транспорт” та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (далі Порядок проведення конкурсу), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 (зі змінами).

№ з/пНазва маршруту№ рейсуПро- тяж- ність марш- руту, кмЧас відправ- лення з початкового пунктуЧас прибуття до кінцевих пунктів, або кількість оборотних рейсівПеріодичність виконання перевезеньПорядок здійснення рейсів (для міжміських маршрутів), режим руху (для приміських маршрутів)Клас авто- бусівМінімальна кількість автобусів для виконання рейсів (без врахування резерву)Місць для сидіння пасажирів (*загальна пасажиро- місткість)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
1. Петрове - Малинівка 1/2 25 6.20 - 7.05 7.15 - 8.00 П’ятниця Самостійно А, В, або 11, 111 1 від 18
3/4 12.00 - 12.45 13.00 - 13.45
1. Петрове - Зелене 1/2 36 5.20 - 6.30 6.40 - 7.50 П’ятниця Самостійно А, В, або 11, 111 1 від 18
3/4 12.00 - 13.10 13.40 - 14.50


Порядком проведення конкурсу встановлюється вимога щодо забезпечення роботи на об’єкті конкурсу, який включає внутрішньорайонні автобусні маршрути загального користування не менш як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 № 1310). У зв’язку з цим, претендентам, які беруть участь у конкурсах на виконання рейсів внутрішньорайонного маршруту, необхідно надавати в якості конкурсної пропозиції щонайменше один транспортний засіб, пристосований для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів на внутрішньорайонних автобусних маршрутах загального користування, згідно з Порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженим наказом Мінтрансзв’язку України від 12 квітня 2007 року № 285, на маршрутах протяжністю до 150 км допускається використання автобусів категорії М 2 (повна маса до 5т) та М 3 (повна маса більше 5 т), а на маршрутах протяжністю більше 150 км – автобусів тільки категорії М 3. Рекомендований клас комфортності автобусів на маршрутах протяжністю: до 150 км - *.

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об’єкт конкурсу окремо заяву за формою, визначеною згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу і такі документи:

- нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні);

- перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою «з місцем водія/без місця водія»), VIN - коду транспортного засобу, державного номерного знаку, року випуску транспортного засобу;

- копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується для використання на автобусному маршруті;

- копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;

- відомості про додаткові умови обслуговування маршруту;

- копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);

- перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;

- анкету відповідно до пункту 32 та додатку 5 Порядку проведення конкурсу;

- копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останні два квартали.

Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою перевізника-претендента та закріплюються печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах) з позначками № 1 (з документами для участі у конкурсі) та № 2 (з документами, що містять інформацію про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник - претендент).

Бланки документів (заява, анкета) можна отримати за адресою:

смт Петрове, вул. Жовтнева, 20, відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації, кімната 104, або на сайті Петрівської районної державної адміністрації (http://petrovo.kr-admin.gov.ua/) в розділі „Економіка”, підрозділ „Транспорт”.

Документи на участь у конкурсі, який відбудеться 21 серпня 2015 року приймаються до 7 серпня 2015 року включно за адресою: смт Петрове, вул. Жовтнева, 20, відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації, кімната 104 (режим роботи: з 8.00 до 17.15, перерва з 12.00 до 13.00).

Засідання конкурсного комітету відбудуться 21 серпня 2015 року о 10.00 за адресою: смт Петрове, вул. Жовтнева, 20 (сесійна зала Петрівської районної ради), реєстрація учасників - з 9.30.

Телефон для довідок з питань проведення конкурсу: 9-62-62 (відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації).

До уваги перевізників! Плата за участь у конкурсі НЕ ВНОСИТЬСЯ. Натомість, зазначаємо про необхідність подання до конверту з позначкою № 1, який містить документи для участі у конкурсі, довідки довільної форми з інформацією про те, що перевізником-претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі у зв’язку з відсутністю такої вимоги в оголошенні Петрівської районної державної адміністрації про проведення конкурсу, розміщеному у районній газеті „Трудова слава”. Всі особи, які представляють інтереси перевізника-претендента на конкурсі (окрім керівника) повинні мати з собою довіреність, надану перевізником-претендентом.

ПОВІДОМЛЯЄМО: відповідно до пункту 28 Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року № 176 (із змінами) місця зупинки автобусів на приміських та міжміських маршрутах визначаються автостанцією, а у разі їх відсутності – місця розташування павільйонів, на яких розміщується інформація, що містить найменування зупинки, початкового та кінцевого пунктів маршруту і час відправлення автобусів. Місця зупинки автобусів приміських маршрутів на території населених пунктів, крім автостанцій, погоджують виконавчі органи сільських, селищних рад і міських рад.