При управлінні соціального захисту населення запроваджено роботу виїзних «мобільних соціальних офісів» для надання підтримки населенню шляхом обслуговування за місцем проживання.

Робота «Мобільного соціального офісу» проводиться на підставі графіка виїзду в населені пункти Петрівського району. Його основним завданнями є підвищення рівня інформованості населення про заходи соціального захисту, які передбачені чинним законодавством, суттєве покращення соціального обслуговування та надання соціальної підтримки населенню шляхом обслуговування безпосередньо за місцем проживання і сприяння ефективному „зворотному зв’язку” органів соціального захисту з населенням для оперативного реагування та задоволення актуальних потреб.

Згідно графіку виїзду «мобільного соціального офісу» проведено особистий виїзний прийом громадян в селі Зелене.

Прийом здійснювали начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Валентина Сибіра, заступник начальника управління Пенсійного фонду в Петрівському районі Світлана Годун, заступник директора Петрівського районного центру зайнятості Людмила Кісільова, начальник служби у справах дітей Ірина Лугова, юрист-консульт відділення соціально-побутової адаптації територіального центру Роман Лук’янов.

На прийом звернулиcя двадцять осіб з питань, що стосуються пенсійного забезпечення та надання субсидії згідно ПКМУ від 28.02.2015року № 106 «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій», отримання пільг учасниками АТО та отримання держаних соціальних допомог.

Громадяни, які звернулися на прийом, отримали консультативно-роз‘яснювальну інформацію із зазначених питань.

(За матеріалами сайту Петрівського РДА).