Шановні металурги та гірники!

Вітаю вас із професійним святом – Днем працівників  металургійної та гірничодобувної промисловості України!

Ви - сильні, працелюбні, стійкі духом люди. Ваш професіоналізм і відповідальність  є запорукою економічного розвитку регіону і країни. 

Професія металурга – одна з найважчих і почесних. Завдяки характеру, загартованому нелегкою працею, і відданості своїй справі, металурги у всі часи були прикладом професіоналізму і мужності. 

Говорять, щоб виплавити якісну сталь, потрібно спочатку розпалити вогонь в душі, тоді і жару в печі буде достатньо. Саме цей вогонь і загартований характер кують всі наші перемоги і допомагають не опускати руки у важкі періоди. 

Бажаю вам, щоб виконувалися всі ваші бажання, щоб після трудового дня вас вдома чекали рідні і близькі люди. Бажаю, щоб у вас завжди було здоров’я, гарний настрій, щастя, оптимістичний погляд на життя і значні професійні успіхи!

З повагою, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні працівники металургійно-гірничодобувної галузі!

Впродовж багатьох років гірничодобувна галузь залишається пріоритетним напрямком економіки як України, так і нашого району. Представники такої мужньої професії, відрізняються особливим характером - міцним і надійним, як метал, а працьовитість, майстерність, відповідальність і відданість улюбленій справі заслужено користуються повагою. 

Петрівська районна державна адміністрація та районна рада щиро вітають металургів із професійним святом і у цей святковий день бажає кожному з вас успіхів, задоволення від власної роботи. Нехай доля буде прихильною до вас і ваших близьких, щедрою на міцне здоров’я, особисте щастя, добро, мир і родинне благополуччя! Ви завжди були й залишаєтесь надією та опорою нашого краю.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради