У районі відбувся традиційний туристичний зліт працівників освіти

перехідним кубком нагороджено команду Новостародубської ЗШ - І-ІІІ ст;Із метою популяризації спортивного туризму, як найбільш масового і доступного виду спорту, пропаганди здорового способу життя серед освітян району, минулого тижня у мальовничому куточку, що на території Малинівської сільської ради, був проведений традиційний районний туристичний зліт серед працівників закладів освіти.

Цього року у туристичному зльоті взяли участь команди Чечеліївської, Новостародубської, Балахівської, Петрівської, Володимирівської, Червонокостянтинівської, Іскрівської, Ганнівської ЗШ І-ІІІ ступенів,  Богданівської ЗШ І-ІІ ступенів, Петрівської І ступеня та Петрівського НВК.

надання допомоги потерпілому - один з традиційно найцікавіших конкурсів

Конкурсна програма проходила у декілька етапів. Учасники зльоту виявили свої вміння у конкурсі під назвою «Інсценізація пісні», презентували власні газети, фотографії з тематики «Туризм нас єднає», показували свої здібності у змаганнях на дистанції «Особисто-командна смуга перешкод».

За підсумками конкурсів і змагань та за висновками журі переможцями стали:

- у конкурсі «Інсценізація пісні» - команда «Тореадори із Петрови» Петрівського НВК «Загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів - гімназія»;

- у конкурсі фотографій «Туризм нас єднає» - команда «Хутор» з Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів;

- у змаганнях на дистанції «Особисто-командна смуга перешкод» - команда «220 Вт» Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів;

- у конкурсі газет - команда «Супер-рибалки» Петрівської ЗШ І ступеня. 


 команда «Хутор» з Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів як завжди вразила колег професійним артистизмом та азартомПереможці нагороджені спільними грамотами відділу освіти районної державної адміністрації та райкому профспілки працівників освіти і науки України, а решта команд - дипломами за участь. Команда Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів нагороджена ще й перехідним кубком відділу освіти та райкому профспілки освітян. Усі учасники зльоту отримали грошові винагороди від районного комітету профспілки.

Варто відмітити, що, за великим рахунком, у виграші залишилися всі команди, бо ж учасники отримали безліч позитивних емоцій та вражень, зарядилися драйвом, знайшли нових друзів і незабутньо провели час. Тож роз’їжджалися по домівках хоч і стомленими, але задоволеними.

За матеріалами прес-служби райдержадміністрації.

На знімках: перехідним кубком нагороджено команду Новостародубської ЗШ - І-ІІІ ст; надання допомоги потерпілому - один з традиційно найцікавіших конкурсів; команда «Хутор» з Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів як завжди вразила колег професійним артистизмом та азартом.