випускники дитячого садочкаСьогодні особливе свято 

І для дітей, і для батьків:

Ми проводжаємо до школи

Чудових наших дітлахів.

Гучніше плескайте в долоні –

До зали йдуть синочки й доні.

Пишайтеся, батьки: Вони – випускники! 

Такими словами зустріли   вихованців   ДНЗ “Колосок”, що у с. Петрівське, ведучі - вихователь Галина Бєляєва та музичний керівник Лілія Чорнопольська.

На свято до дітей з подарунками завітали гості - Петрівський сільський голова Наталія Лепська, депутат районної ради Тамара Сакара та батьки дошкільнят.

Головні винуватці свята цього дня виглядають, як справжні дорослі випускники: дівчатка, мов королеви, а хлопчики, як джентльмени.

Пісні, присвячені садочку, батькам, вихователям і навіть завідувачці, у виконанні маленьких випускників звучали особливо зворушливо. Дітки декламували вірші і танцювали. Особливо запам’яталися присутнім “Танок із подушками”, танцювальні композиції “Карапузи” та “Прощальний”.

Під час же святкового ранку настанови давали дорослі. Завідувач дитсадочка подякувала усім небайдужим, причетним до виховання підростаючого покоління, і зокрема - Олександру Поворознюку, генеральному директору ТОВ «А/ф ”П’ятихатська», сільському голові Наталії Лепській, депутату Тамарі Сакарі та батькам за їх допомогу і підтримку. Але головне побажання, яке прозвучало від всіх присутніх - аби діти жили нарешті в мирній країні.

Лариса Харлан, завідуюча ДНЗ “Колосок”, с. Петрівське.

На знімку: випускники дитячого садочка.