Сергій Завалій взяв участь у роботі семінару із презентації ряду гібридів озимого ріпаку компанії ТОВ «Монсанто Україна» на базі ТОВ «Маяк».Днями голова районної державної адміністрації Сергій Завалій взяв участь у роботі семінару із презентації ряду гібридів озимого ріпаку компанії ТОВ «Монсанто Україна» на базі ТОВ «Маяк». До речі, за останній тиждень це вже другий семінар такого порядку на території нашого району, що свідчить про те, що сільгоспвиробники Петрівщини намагаються бути на вістрі найсучасніших методик і технологій рослинництва.

Організатори семінару - регіональний представник компанії ТОВ «Монсанто Україна» по Кіровоградській області Інна Александрова та генеральний директор ТОВ «Маяк» Володимир Мірошниченко доброзичливо зустрічали керівників та представників сільськогосподарських підприємств із різних областей нашої країни.

У вітальному слові до учасників семінару Сергій Завалій наголосив на важливості проведення таких заходів, обміну передовим досвідом та співпраці науки і аграріїв. Він побажав учасникам гарних врожаїв на полі та в коморі.

презентаціяУчасники семінару мали змогу побачити досягнення у вирощуванні озимого ріпаку в нашій кліматичній зоні на великій кількості демонстраційних ділянок та прослухати теоретичну частину по його вирощуванню в умовах недостатнього зволоження. Спеціалісти компанії надали всім бажаючим консультації та відповіли на  запитання.

За відгуками учасників, День поля пройшов досить ефективно, дозволивши не тільки вирішити робочі питання та обмінятися досвідом, але і просто відпочити душею, відволікшись бодай ненадовго від повсякденної буденщини.

За матеріалами прес-служби райдержадміністрації.