Днями на базі Петрівського ДНЗ «Рудана» пройшов районний конкурс наймолодших талантів Петрівщини «Дошкільня року – 2015». В ньому взяли участь малята з Петрового, Богданівки, Балахівки, Володимирівки, Ганнівки, Малинівки, Іванівки, Зеленого та Луганки, які змагалися в чотирьох номінаціях: «Малювання», «Хореографія», «Художнє читання» та «Вокал».

Перші кроки на районній сцені для учасників виявилися вдалими. Були, звичайно, визначені переможці у кожній з номінацій, хоча насправді для дітей це було не змаганням, а скоріше грою, веселою розвагою. Вони із задоволенням співали, декламували віршики, танцювали, малювали, радіючи, що їх слухають та нагороджують оплесками.

Варто висловити вдячність на адресу педагогів дитячих дошкільних закладів, які доклали багато зусиль, щоб якісно підготувати учасників до конкурсних виступів. Це їм вдалося повною мірою, бо ніхто з дітей не розгубився, не забув слова пісні чи вірша, всі упевнено виконували визначену художнім номером роль.

Час летить швидко, тож сподіваємося, що незабаром наймолодших артистів Петрівщини ще не раз побачимо серед учасників концертів як  місцевого, так і районного рівнів.

Анатолій РЯБОКОНЬ.