нагородиЗ метою виховання у школярів культури сумлінного платника податків, зборів, платежів та ознайомлення їх з професією фахівця податкової та митної справи Державна фіскальна служба України в 2015 році проводить у три етапи конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини» у двох вікових категоріях (І категорія 9-11 років, ІІ категорія 12-15 років) за напрямами: 1. Художні твори; 2. Комп’ютерна графіка (анімація); 3. Літературні твори.

У роботах діти розкрили своє бачення, роздуми та міркування щодо визначеної тематики.

Перший етап (на районному рівні) розпочався у січні і закінчився у квітні поточного року. Участь у ньому взяли учні з різних шкіл району, зокрема з Володимирівської ЗШ І-ІІІ ступенів Дарина Цендра та Оксана Дарчук; з Водянського НВК Олександр Міщенко; з Чечеліївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Дарина Трипадуш та Вероніка Лінтур; з Петрівської ЗШ І ступеня Валерія Лебідь, Сабріна Мерва, Артем Пушка, Уляна Стець, Олена Басараб, Данило Антоненко та Станіслав Кудрявцев, з Петрівського комунального закладу НВК (загальноосвітня школа II-III ступенівь - гімназія) Єлизавета Волошина, Валерія Коновалова, Інга Рєзнікова, Марина Сонник, Євгеній Ромадін та Василь Калініченко.

Роботи переможців, які зайняли призові місця, було направлено до області для участі в другому етапі конкурсу. Перше місце в номінації «Художні твори» (І вікова категорія) виборола учениця Петрівської ЗШ І ступеня Валерія Лебідь, у ІІ віковій категорії переможцем стала Валерія Коновалова з Петрівського НВК. Перше місце в номінації «Літературні твори» (ІІ вікова категорія) виборола учениця Чечеліївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Дарина Трипадуш.

Переможці, призери, а також усі інші учасники конкурсу під час свята Останнього дзвоника отримали подарунки від працівників податкової служби.

Ми вдячні спонсорам, які допомогли нам в придбанні подарунків, зокрема керівникам сільсьгосппідприємств: ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська» О.Г. Поворознюку, ПСП «Водянське» Г.І. Огиру, ПП Дружба В. І. Волкову, ТОВ «Агрофірма Фортуна» Л.І. Назаруку, СВК «Росія» В.Г. Максімову, ТОВ «Малинівське» В.І.Мірошніченку, ФГ «Вершино – Власівське» Г.М. Сидоренку, ПСП «Зарічне» А.М. Давидовському, ТОВ «Чечеліївське» С.І. Даценку, ФГ «Катрич» Ю.Г. Катрич, ФГ «Паросток» М.М. Копаню, СТОВ «Колос» Л.А. Затинацькій, ФГ «Вікторія» В.І.Фесенку.

Петрівське відділення Олександрійської ОДПІ